Haberler

İsrailli bakan Ben-Gvir yine şaşırtmadı! Nasrallah'ın öldürülmesini baklava dağıtarak kutladı

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusunun 80 ton patlayıcının kullanıldığı bir operasyonla Hizbullah lideri Nasrallah'ı öldürmesinin yankıları sürerken sivri çıkışlarıyla gündemde olan İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'den dikkat çeken görüntüler geldi. Ben-Gvir, Nasrallah'ın öldürülmesini partisi Knesset'in toplantısı esnasında baklava dağıtarak kutladı.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi kan gölüne çevirip on binlerce Filistinliyi katleden İsrail, son dönemde saldırılarını yoğunlaştırdığı Lübnan'da Hizbullah lideri Nasrallah'ı 80 ton patlayıcının kullanıldığı bir operasyonla öldürdü.

BAKLAVA İLE KUTLADI

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürülmesini kutladı. Partisinin Knesset toplantısında bir konuşma yapan baklava İsrailli Ben-Gvir, baklava dağıttı. İsrailli bakanın Nasrallah'ın öldürülmesini baklava ile kutlaması kamuoyunda geniş yer buldu.

BEYRUT'TA TARİHİ YIKIM

Hizbullah'la 8 Ekim 2023'ten beri kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 23 Eylül'de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi.

Lübnan makamlarına göre, Hizbullah'ın kullandığı iletişim cihazlarının patlatıldığı 17 Eylül'den beri 104'ü çocuk ve 194'ü kadın olmak üzere toplam 1052 kişi öldü. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail ordusunun 27 Eylül'de Beyrut'a düzenlediği hava saldırılarında öldürüldü. Hizbullah ise İsrail'e roket ve füzelerle karşılık veriyor. İsrail tarafında çoğunlukla ordu üslerini hedef alan bu saldırılarda büyük bir hasar bildirilmedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Savaş ve Çatışma Orta Doğu Politika İsrail Dünya Savaş ve Çatışma Orta Doğu Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Hasan Turk:

Darisi diger teroristlere

Yanıtla4117
Hakan:

darisi senin basina desek olurmu. islama karsi oldugun belli

53
murat dural:

Hepsini zehirliycen

Yanıtla421
DiYaRBaKıRLı:

Türkiyenin baklavası mı al baklava ver kola mis

Yanıtla1111
Cry:

Desene sıra sende

Yanıtla37
Mehmet Bilge:

Domuz sürüsü…

Yanıtla25
Hakan:

zikkimin kokunu yesinler

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title