Haberler

Japon acemi asker, atış poligonunda arkadaşlarına ateş açtı: 2 asker öldü, 1 asker yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Japonya'da 18 yaşında bir asker, atış poligonunda tartıştığı iki asker arkadaşını öldürdü. Olayın Gifu vilayetindeki Hino Kihon atış poligonunda meydana geldiği belirtildi. Kara Öz Savunma Kuvvetleri, yaralanan askerlerden ikisinin hastanede hayatını kaybettiğini doğruladı. Olayın detayları hala araştırılıyor. Japonya, sıkı silah kontrol yasalarıyla bilinmesine rağmen son yıllarda şiddet olaylarında artış olduğu gözlemleniyor.

18 yaşında bir acemi Japon asker,Japon ordu üssündeki atış poligonunda tartıştığı iki asker arkadaşını öldürdü.

Polis, şüphelinin Japonya'nın orta kesimindeki Gifu vilayetinde olay yerinde cinayet girişimi şüphesiyle tutuklandığını bildirdi.

Polis, şüphelinin Hino Kihon atış poligonundaki bir atış tatbikatı sırasında tüfekle diğer üç askere ateş açtığını söyledi.

Japonya'nın kara kuvvetleri olan Kara Öz Savunma Kuvvetleri, yaralananlardan ikisinin daha sonra hastanede öldüğünü doğruladı.

Protokolü gerekçe göstererek isimsiz konuşan bir ordu yetkilisi, olay sırasında çok sayıda kişinin eğitime katıldığına inanıldığını, ancak ayrıntıların hala araştırıldığını söyledi.

Japonya, sıkı silah kontrol yasalarıyla güvenliğiyle tanınıyordu, ancak son yıllarda metro istasyonlarında bıçaklama ve kundaklama saldırıları da dahil olmak üzere yüksek profilli şiddet olayları yaşandı ve el yapımı silahlar ve patlayıcılar konusunda artan bir endişe var.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Japonya Japonya 3-sayfa Dünya Japon 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

atik aygun:

Japon askeri

Yanıtla1551
Osman Döner:

Beklediğim yorum .d.d

04
ROTA ANIMALS:

Çokta acemi degilmis

Yanıtla542
Oguz Ozgul:

Biri ona hayatın oyun konsolu olmadığını anlatsın

Yanıtla628
Abdil323 Tokalı:

Konsol oyunu demek istedin galiba

85
Fatih Erdem:

2 kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı olayda acemilik değil kast vardır, iyi araştırılmalıdır

Yanıtla122
uCube :

Japon ise şaşırmaya gerek yok. Temel fıkralarını aratmamışlar yine. ;))

Yanıtla134
bekir yapici:

kaza tedbirsizlik ve kasit birbirinden farklidir adam resmen bilerek arkadaslarini hedef alarak öldürmüs, ben kibris gazisiyim misal bizdede bir asker agzinda mermi olan G3 ün emniyetini acik unutmus veya farkinda olmadan acmis dinlenme aninda kucagindaki tüfek ates aldi yaninda oturan arkadasini vurdu cok sükür kurtuldu iste buna bile kaza degil tedbirsizlik denir.

Yanıtla010
Wingchun07 null:

haber mi bu. günde binlerce insan öldürülüyor

Yanıtla71
Ebu Huzeyfe:

Kastamonu’dan gitmedir kesin

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title