Haberler

Japonya'da büyük deprem! Tsunami alarmı verildi, hızlı tren seferleri durduruldu

Güncelleme:
Abone Ol

Japonya'nın Miyazaki şehrinde 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe neden olan depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, dev dalgaların ülkenin güneybatısına ulaştığı ifade ediliyor. Öte yandan Kyuşu adasındaki hızlı tren seferleri durduruldu.

Doğu Asya ülkesi Japonya depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Miyazaki şehrinde 7.1 büyüklüğünde deprem meydana gelirken bölgede paniğe neden olan sarsıntının ardından korkutan bir uyarı da geldi.

HIZLI TREN SEFERLERİ DURDURULDU

Japonya'nın güneybatısı için tsunami uyarısı yapan devlet yetkilileri, Kyuşu adasındaki hızlı tren seferlerinin de durdurulduğunu açıkladı.

Japonya'da büyük deprem! Tsunami alarmı verildi, hızlı tren seferleri durduruldu

"DENİZE GİRMEYİN VEYA KIYIYA YAKLAŞMAYIN"

Japonya Meteoroloji Ajansı tarafından yapılan açıklamada ise "Tsunami uyarısı yapılmıştır. Lütfen uyarı kaldırılana kadar denize girmeyin veya kıyıya yaklaşmayın" ifadeleri yer aldı. Öte yandan depremde can kaybı ya da yaralanma olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Japonya'da büyük deprem! Tsunami alarmı verildi, hızlı tren seferleri durduruldu

TSUNAMİ GÜNEYBATI KIYILARINA ULAŞTI

7.1'lik depremin ardından yetkililerin yaptıkları art arda uyarılar sonrası dev dalgaların ülkenin güneybatısındaki Miyazaki kenti kıyılarına ulaştığı ifade ediliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Japonya Güncel Deprem Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

Tolga H:

Onlarda 1 kişi bile ölmez çünkü Ateist oldukları için malzemeden çalmıyorlar

Yanıtla138390
CENGİZ KARAPINAR:

deprem yerin 7-8 km derinliklerinde olduğunda japonyada da insan ölüyor.1995 hanşin depremi 7.2 idi. 6200 kişi öldü.yerin 15-20 km altında deprem sallar zarar vermez.şilide daha büyük depremde daha az insan ölüyor.ateist ya da dindar olman benim için önemli değil ama ülkemi kötülemek için sebeb arama

711
Demir Acer:

ne alaka Japonlar ateistmi gereksiz yorum

104
İbrahim Demirel:

Japonya'da Şintoizm ve Budizm en yaygın dindir. Hristiyan ve ateist yok denecek kadar azdır. Dini inançları şahsen umrumda değil. Adamlar dürüst, kuralcı ve çalışkan. Geçmişinden ders alan bir millet. Bizde ise Müslüman yok denecek kadar azdır. Müslümanlık, ben Müslümanım demekle olmaz. İslam dini mükemmel bir dindir ama Türkiye de milyonlarca insan kuranı Kerim de ne yazdığını bile bilmez.

112
şems:

ateist değiller Hristiyanlar :)

120
ZİYA BAŞKAN:

inançla bir ilgisi yok bu işin eğitim şart ülkemizde İslamiyet gerçekten oygullanirsa burada da kimseye bir şey olmaz

19
İbrahim Demirel:

Japonya'da Şintoizm ve Budizm en yaygın dindir. Hristiyan ve ateist yok denecek kadar azdır. Adamlar dürüst, çalışkan ve geçmişinden ders alan bir topluluk.

11
İbrahim Demirel:

Japonya'da Şintoizm ve Budizm en yaygın dindir. Hristiyan ve ateist yok denecek kadar azdır. Dini inançları şahsen umrumda değil. Adamlar dürüst, kuralcı ve çalışkan. Geçmişinden ders alan bir millet.

11
Musti40 :

JAPONLAR TEDBİRLERİNİ SENELER ÖNCE ALMIŞTIR. Japonlar dünyanın en çok çalışan ve çalışkan insanıdır. Kimileri BİZDE bu deprem olsa diyerek durmadan din konusunu açıp ISLAMI TÜRKİYEYİ karalama derdinde. HALBUKİ İSLAM BİZLERE ÇALMAYI HARAM YEMEYİ YALAN KONUŞMAYI TİCARETTE HİLEYİ YASAKLAMIŞTIR! SORUN İSLAMDA DEĞİL! AÇ GÖZLÜ OLMAKTAN KAYNAKLANIYOR!

Yanıtla22487
Ömer Yüksek:

İşte anlattigin sebepler yüzünden başımıza birşey geldiğinde işi hemen Allah'a havale ediyoruz. Mukadderat diyoruz. Ama elin gavuru, dinsizi, imansizi işini adam gibi yapıyor....

11
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title