Haberler

Japonya'daki 7.1'lik depremden ilk görüntüler! AVM'deki ürünler yere bile düşmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Japonya'da meydana gelen 7.1'lik depremden ilk görüntüler geldi. Deprem dirençli olarak inşa edilen ülkeyi vuran sarsıntı sırasında AVM'lerdeki hiçbir ürünün yere düşmediği, insanlarınsa bulundukları yere eğilerek depremin geçmesini bekledikleri görüldü. Yine bir başka görüntüde ise ışıklarda bekleyen araçların beşik gibi sallandığı anlar yer aldı.

Doğu Asya'nın depreme dirençli olarak inşa edilen ülkesi Japonya bugün de 7.1'lik büyük bir depremle sarsıldı. Yetkililerin tsunami uyarısı da yaptıkları deprem anına ilişkin görüntüler ise izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

YERE EĞİLİP DEPREMİN BİTMESİNİ BEKLEDİLER

AVM'de bir cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde mağazalardaki ürünlerin askılarında beşik gibi sallandıkları görülürken ürünlerden hiçbirinin yere düşmediği, insanlarınsa bulundukları noktada yere eğilerek sarsıntının sona ermesini bekledikleri görüldü.

ARAÇLAR BEŞİK GİBİ SALLANDI

Öte yandan ışıklarda bekleyen bir otomobilin sürücüsü tarafından çekilen videoda, çok sayıda aracın kırmızı ışıkta bekledikleri sırada depreme yakalandıkları ve kuvvetli bir şekilde sağa sola sallandıkları görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Japonya Deprem Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

Tutankamon Hoca:

İstanbulda olsa yüzde 70 yok olurdu yuzde 30 da imamoğlu döneminde denetimle yapılan yerler ayakta kalırdı

Yanıtla371192
Blackened:

İmamoglu geldikten sonra İstanbul'un yapı stoğunun %30u mu yapılmış? Atma ziyaaa! Bah hele imamogluyla beraber yapı denetimi yapmış bi de bah bah :))

112
Kartal Doğan:

İmamoğlu 2019 da seçimi kazanabilmek için seçim vadi olarak İstanbulun deprem yapı sorununu 5 yılda çözeriz diyordu. 2024 seçimlerinde bunu 100 yıla çıkardı. Senin %30 hesabı çökmüş oluyor yani %30 için 30 sene gerekiyormuş. Ben demiyorum Tutankamon Hoca, İmamoğlu Hoca diyor..

09
Nurullah Aydın:

kafaya bakarmisin eko nun döneminde yüzde otuz nerede yapildi kuş byinli

04
ARSLANOĞLU Hakan:

Japonyada ki 7,1'lik deprem, Türkiyede ki 4,4' lük deprem gibidir.

Yanıtla45225
Sebastian Szymanski:

sayın profesör nasıl ulaşıldı bu kanıya :)

22
Mert Ali Bal:

Biri Okyanusta oluyor diğeri karada. Yaşadığımız depremler ile Japonyada ki depremin ölçüsü aynı olmaz !

Yanıtla11091
Yıldırım YILDIZ:

Yanlış biliyorsun konuyu iyi araştır

02
Seyhmus Aydin:

İmam oğlu ne yaptı İstanbul'a şöyle say kaç porojesi var lafla olmuyor bu işler herşey güzel olacakmış

Yanıtla8775
Naci Büyükkal:

Şeyhmus Bey, Bay Ekrem'in 1 projesini yazayım. İstanbul Bahçelievler İlçesine Bağlı Şirinevler Stadyum inşaatı Projesini yapan Rahmetli Sayın Kadir Topbaş'ın Projesini kendine aldı. Kadir Topbaş'ın İnşa ettiği Stadyum çevresini kapatan demirlerin üzerindeki afişlerini söktüren Bay Ekrem, Kendi afişini yapıştırdı. Çok zekice ve kurnazca. Ha bu arada kendisi ve Bay Mansur Fransa'da Olimpiyat oyunları izlemeye gitti. Beyefendiler biraz keyiflerine düşkünler. =))))))))))))

45
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title