Haberler

Kadın muhabir, bir izleyicinin mesajı sayesinde kansere yakalandığını öğrendi

Güncelleme:
Abone Ol

Amerikalı TV muhabiri Victoria Price, bir izleyiciden gelen mesaj sonrası yaptırdığı kontrolde kansere yakalandığını öğrendi.

Televizyon kanalı NBC'de muhabir olarak görev yapan Victoria Price, kendisine gönderilen e-posta'yı okuduğunda hayatı değişti. Dikkatli izleyici, haberleri sunduğu sırada Victoria'nın boynundaki şişliği fark etmişti. Bu şişliğin ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabileceğini düşünen kadın izleyici, Price'a bir e-posta gönderdi.

HEMEN TEDAVİYE BAŞLANDI

Mesajı dikkate alan Price, doktora gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Yapılan kontroller sonucunda kansere yakalandığını öğrendi. NBC'nin aktardığına göre tiroid kanseri olduğunu öğrenen Victoria, zaman kaybetmeden tedavi olmaya başladı.

"BANA KENDİ BOYNUMU HATIRLATIYOR"

Dikkatli izleyicisinin kendisine attığı mesahı, sosyal medya hesabından da paylaşan kadın muhabir, ona minnettar olduğunu söyledi. Victoria'ya gönderilen mesajda şu cümleler yer alıyordu: "Merhaba, az önce sizi haberlerde izledim. Beni endişelendiren şey boynundaki yumru. Lütfen tiroidini kontrol ettir. Bana kendi boynumu hatırlatıyor. Benimki kanser çıkmıştı. Kendine iyi bak."

Kadın muhabir, bir izleyicinin mesajı sayesinde kansere yakalandığını öğrendi

HERKES BİLİNÇLENSİN DİYE PAYLAŞTI

Öte yandan Victoria, bu ender görülen kanser türü hakkında insanları daha fazla bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için bu paylaşımı yaptığını belirtti. Uzmanların açıklamasına göre, ender görülen tiroid kanseri çoğunlukla 20'li ve 30'lu yaşlardaki kadınlarda görülüyor.

Kadın muhabir, bir izleyicinin mesajı sayesinde kansere yakalandığını öğrendi

"BİRBİRİMİZE İYİ BAKMAMIZ GEREKİYOR"

Kendisine bu mesajı gönderen kişinin, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen hassas ve düşünceli davrandığını anlatan muhabir, ona minnettar olduğunu belirterek "Dünya çok zorlu bir yer haline geldi. Birbirimize iyi bakmamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Erken evrede Tedavisi kolay:

Aynı illetle ben de uğraştım aile hekimliği her vatandaştan en az yılda bir kez tahlil ile TSH değerlerine bakmalı gerekli durumda hastanelere yönlendirmeli.

Yanıtla331
DIYANET:

RABBİM HİDAYET NASİP EYLESİN

Yanıtla726
SELMAN:

Amin

016
Müslüm:

Aynen haci abi

15
X:

BU HABERİN ALTINA BAKIP YAZMAN HİÇ DOĞRU VE HOŞ DEĞİL SENİN YERİN DEĞİL

00
Mehmet:

Allah sahibine bağışlasın.

Yanıtla315
halil:

dünyada sokakta gezen 40 yaşını geçmiş 100 tane erkeği rastgele çevir anjiyo yap 40 tanesinde kalp damarları problemli çıkar bunuda ben söyleyeyim kimse bana birşey olmaz demesin

Yanıtla08
Memleketim:

Cehennem odunu.

Yanıtla50
FANİ:

Bilincli olmak bu iste

Yanıtla02
Ozcan:

Herkes"herkes diyorum yilda bir kere pet scan a girmesi gerekir.erken teshis hayattta kalmani saglar.tipki benim gibi.3 de ikisi gitti akcigerimin.tumor vardi alindi.simdi akciger buyudu ve tertemiz.hayatimi esime borcluyum.benim in yarisina.????esimi seviyorum.????????

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title