Haberler

Kafesini Kilitlemeyi Unuttukları Aslan Bakıcısını Parçaladı

Abone Ol

Meksika'da bakıcısının kafesini temizlerken dalgınlık sonucu içeriye kilitlemeyi unuttuğu aslan, genç adamı ısırarak öldürdü.

Meksika'nın Hidalgo eyaletine bağlı Tulancingo kentinde bir aslan bakıcısı, kafesi temizlerken aslanı içeri kilitlemeyi unutunca yırtıcının saldırısına uğradı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

22 yaşındaki erkek aslan Kimba'nın boynunu ısırdığı 28 yaşındaki Gustavo Serrano Carabaja olay yerinde öldü. Yetkililer, güvenlik önlemlerini artırmaya karar verdi. Aslanın ise uyutulmayacağı açıklandı.

BELEDİYE AİLESİNE YARDIMCI OLACAK

Kent belediyesi, ölen bakıcının ailesine destek sağlanacağını açıkladı. Kurbanın ailesi ise açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Mola Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Kalkanca:

Aslanın suçu yok adı üstünde hayvan uyutmama kararı bence doğru bir karar.Zaten sayıları azalıyor.

Yanıtla214
karakodinlan:

bence aslan biraz sakanin dozunu kacurmislan iadam onun kismeti kusmetsegelir bakiciyemende kismetdegilsenegelir bakicinin ellinden

Yanıtla113
Fetüs İnceleyen:

Kardeş seni bi incelesem iyi olur bu nasıl bir türkçe

125
Safa sağır:

İyi yapmis aslancık az bile yapmis parcalasaymisda kemiklerini mezara dizemeselermis gerci gavurlar ölüleri yakiyordu orasi mechul.... Hristiyanin biri musluman bir kucuk cocuğa gelip sormus siz ölülerinizi neden gömuyorsunuz demis cocukda mutevazi bi sekilde, bizde hazineler gomülür çöplükler yakılır demiş.

Yanıtla63
Ali sami yen:

Kesin aslan galatasaraylıdır

Yanıtla81
TÜMER TÜRK:

Vahşi batıya , vahşi hayvanlara asla güvenilmemeli.

Yanıtla17
İlkel çağların yenilmez savaşçısı conan:

Olur böyle şeyler. Adamın dalgınlığı işte. Aslan da çok fırsatçıymış şerefsiz. Adam kapıyı açık unuttu diye hemen adama saldırılır mı? Sen aslansın ormanlar kıralısın, biraz ağırbaşlı, biraz efendi olman lazım. İşte şimdi o aslanı bağlayıp ağzını burnunu kırmak lazım...

Yanıtla42
46:

Allah rahmet eylesin onunda ölumunü yaradan boyle yazmis

Yanıtla24
Bu kadar insafsız yorumlara:

Ulan ne kadar insafsızsınız ayıp nan yok gavurmuş değilmiş bu her insanın kendi sorunu ve kaderi kimse bilemez sen müslümansın cennetlikmisin bi sor kendine insan sonuçta adam ekmek parasını çıkarmak için yaptığı işin tehlikesine bile bakmıyor aynı şey bi müslümanın başına gelelebileceğini veya kendi çoluğuna çocuğuna gelebileceğini hiç mi aklından geçirmiyorsun illa olması mı gerek o adamın o anki acısı ve ailesinin yaşadığı acıyı kim bilebilir bu insafsızca yorum yapanları bi köpek zarar vermeden poposundan ısırırda o zaman anlar sanırım yaptığın yorumu kalbi kararmış insanlar

Yanıtla05
Salih:

Adı üzerinde ayda ne zaman ne yapacağı belli olmaz

Yanıtla12
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title