Haberler

Kopan devasa buz kütlesi, kasabanın kıyısına kadar geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Küresel ısınma sonucu Kuzey Buz Denizi'nden kopan buz dağı, sürüklenerek Kanada'nın Newfoundland adasında yerleşim yerlerine ulaştı.

Dünya, küresel iklim değişikliğinin ortasında bitki, hayvan ve insan hayatını tehdit eden endişe verici değişimlerle karşı karşıya. Kopan devasa bir buzul, Kanada'da adeta kıyıya dayandı.

YERLEŞİM YERLERİNE YAKLAŞTI

Yakın zamanda, Kanada'da muazzam bir olay gerçekleşti ve onlarca yerli şaşkına döndü. Newfoundland adasında, insanlar kıyıya yaklaşan buz dağı gözlemledi. Sosyal medyada hızla yayılan videolar, bu devasa buz bloğunun kıyıya tehlikeli bir şekilde yaklaştığını gösteriyordu.

Kopan devasa buz kütlesi, kasabanın kıyısına kadar geldi

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Kanada Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Mashan Gunduz:

Küresel ısınma safsatası güler der geçerim yıllarca ozo tabakasıda deliniyorducne oldu? zodyakın döngüsü ısınır ve yine sogur korkucak bir durum yok

Yanıtla17165
Nuray :

Bu sene ki kirilan hava sıcaklığı rekorlarina ne diyeceksin. Yandik kavrulduk bu sene. Ve her sene yavas yavas artiyor. Eski kışlar var mi? Hani şu su saatlerinin donup furmuzle açtığımız. Neymis kuresel isinma safsatasi.... Evdeki arabandaki klimani kapat bak nasil anlayacaksin isinmayi!

06
Onur Selimoğlu:

Çoğu insan sana inanmasa da doğru çöl ve buzul çağı sürekli olarak değişir. Küresel ısınma olması ABD nin işine gelmiyor ve bu yüzden ortalığı karıştırıyor. Küresel ısınma olursa Rusya daki soğuk iklim bitecek ve tarım başta olmak üzere birçok çıkarı olacak.

00
Burak Çeneli:

Milyonlarca ton tatlı su. Depolama şansı olsa yıllarca belki onlarca yıl yetecek su rezervi. Ama işin öbür tarafı küresel ısınma sonucu eriyen buzullar ve bozulan ekolojik denge yüzünden yavaş yavaş dünyanın sonu geliyor.

Yanıtla24134
Oğuz Gökçe:

Ozaman da su altından değerli olup fakir kesim susuz zengin kesim istediği kadar içecek

15
Oğuz Gökçe:

Ozaman da su altından degerli olacak zenginler istediği gibi suyu içerken gariban kesim susuzluktan ölecek

12
Güray Dilli :

Buzulları koruyamazsak , küresel ısınmayı önleyemezsek geleceğimiz kötü. Ne diyordu Guitteres , kaynama noktasına geliyoruz , amman diyeyim....

Yanıtla1992
Ahmet YILMAZ:

Çocuklarım için birşey yapamaıyor olmak içim içimi yiyor dünyaca bu duruma duyarsızlığımız rezil durumda.

Yanıtla1357
Tuncay Yağan:

Dünyanın sonu küresel ısınma deprem güneşteki hareketlilik değil insanoğlunun merakı ve bencilliği sonucunda oluşuyor kıyamet bile bizler sayesinde oluşabilir çünkü eskisi gibi değil insanoğlu

Yanıtla653
Sessiz ciglik:

Sona dogra son surat gidiyoruz. Dünyada insan nufusu hic olmadigi kadar fazla. Sorun insanin cok olmasindan ziyade bir cok insanin toksit olmasi. Amaci veya faydasi yok. Tek amaci tuketmek olan milyonlar.. Turkiyede cok var bu kitle

Yanıtla1044
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title