Haberler

Kara Kedi İlan Edilen Dadının Lüks Otomobili Dudak Uçuklattı

Güncelleme:
Abone Ol

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanmasında etkisi olduğu ileri sürülen genç kadın, lüks otomobiliyle çekilen pozlarını Instagram'da paylaşınca söylentiler alevlendi.

Beyazperdenin ünlü çiftinin arasına giren kara kedi olduğu iddia edilen eski dadı Christine Ouzounian, şimdi de yeni otomobiliyle manşetlerde.

SÖYLENTİLER ALEVLENDİ

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın 10 yıllık evliliğinin sona ermesinde etkisi olduğu ileri sürülen genç kadın, yeni satın aldığı Lexus marka arabasıyla çekilen pozlarını Instagram'da paylaşınca söylentiler de alevlendi.

OTOMOBİLİ NASIL ALDIĞI MERAK KONUSU OLDU

Herkes, bir süredir Los Angeles'ta lüks bir otelde tatil yaptığı ve faturayı da Affleck'in ödediği ileri sürülen genç kadının bu otomobili nasıl aldığını merak etmeye başladı. Ben Affleck, otomobilin yaklaşık 43 bin dolar olan satış bedelini kendisinin ödediği yolundaki söylentileri kesinlikle kabul etmedi.

"FOTOĞRAFLARINI SATARAK PARA KAZANDI"

28 yaşındaki genç kadının bir arkadaşı "Christine son haftalarda bazı fotoğraflarını bir yerlere sattı ve bu şekilde para kazandı." diyerek Ouzounian'ın kendi giderlerini kendisinin karşıladığını belirtti.

(Ben Affleck ve Jennifer Garner)

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Jennifer Garner Ben Affleck Instagram Dünya Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

MeretmertMobil-IOS:

ABD de bunu 10.000 dolara alırsın, bize lüks bu vergilerle

Yanıtla111
SEDA:

OFF ADAMA BAK BE KARİZMA :) BİDE BİZDEKİ KEKOLARA BAK WHERE İS THE ADALET

Yanıtla25
Terzi:

On çekerim

01
öhü öhü:

bende 7 çekerim

00
nuriMobil-ANDROID:

yav bu arabanin benzeri bendede var.fiyati 5500€. dadida olsa alinmayacak lux bir araba degilki. tabi benimki 2.el fiyati ;)

Yanıtla05
B.K:

10. 000 € bana satsana

01
adnan:

adamlar 30000-40000 dolara lüks arabaya biniyor biz 50000-100000 dolara passat pussat bulamıyoruz reva mı?

Yanıtla03
biz daha zenginiz Mobil-ANDROID:

bizde passat 40 bin dolar be

Yanıtla03
Tc:

Salça

Yanıtla10
Adınızı Yazın:

Cok komik 43 bin dolarlik araba oyle abartili bir sekilde luks degil . . . Arkadasimin oglu 19 yasinda 120 bin dolarlik bir araba suruyor . . . . Ayrica satis bedelini adam odediyse kesin kadinin maasindan kesilmistir yada adamin cocuklarini gezdirmesi icin emanet vermistir Kadina . . . Yabanci erkekler bir kahve ismarlamazlarken bir de araba mi alicak . . . :D

Yanıtla10
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title