Haberler

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kadının cinsel organından bardak çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Tunus'ta 45 yaşındaki bir kadının başına gelen tuhaf vaka, doktorları bile şaşkınlık içerisinde bıraktı. Karın ağrısı ve idrar yapamama şikayetiyle hastaneye giden kadının cinsel organından 8 cm uzunluğunda bardak çıkarıldı. Doktorlar, bardağın fantezi amacıyla kullanıldığını ve kadının hastaneye geç gelmesini doğal olarak karşıladıklarını belirtti.

Tunus'ta tıp dünyasını bile şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Fantezi amacıyla cinsel organına bardak konulan kadın, 4 yıl boyunca 'idrar yapamama' sorunu yaşayıp, sorununu anlatmaya çekindi. Kadın, acılarının dayanılmaz hal almasının ardından doktora gitmeye karar verdi. Habib Burgiba Hastanesi'ndeki doktorlar tarafından yapılan ilk muayenede kadında bir terslik olduğu belirlendi.

RÖNTGENDE ÇIKTI

Doktorlar tarafından çekilen röntgende, kadının mesanesinde bardak olduğu görüldü. Acil olarak ameliyata alınan kadının mesanesinden 8 cm büyüklüğünde su bardağı çıkarıldı.

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kadının cinsel organından bardak çıktı

DOKTORLAR: TEŞHİSİN GEÇ KONULMASI NORMAL

Doktorlar tarafından konuya ilişkin açıklama da yapıldı. Kadının içinde bulunduğu durum nedeniyle doktora gitmeye çekindiği belirten doktorlar, teşhisin geç konulmasının doğal olduğunu belirtti.

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kadının cinsel organından bardak çıktı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Kuman:

One la! O. Haaa laa! Tövbe estafirullah

Yanıtla42308
Tülin Demir:

Kadınlar bunu doğum kontrol olarak kullanıyor, yorum yaparken ve haber yaparken Tunus kadınları hangi şartlarda kadın doğum hizmeti alıyor ve kadının Tunus ta ne kadar değeri var bunu da araştırın

Yanıtla38119
Murat Sari:

Erkek kıtlığı mı varmış acaba

Yanıtla14124
Eğrioturdoğrukonuş:

Bu tür kazalar her yerde her zaman oluyor da birçoğundan haberiniz olmuyor. herşeyin bir sınırı var zevkinde abartmayın.

Yanıtla10107
Kadir İyi:

Fantazinizinde sizinde

Yanıtla9101
Halit Demir:

Başka bir şey bulamamış mı ,

Yanıtla655
DİKKAT :

Birazda yalan gibi haber,, 4 yıl rahimde bardakla yaşanmaz,, 4 saat veya 4 gün inanılır.

Yanıtla159
Tt Ee:

Mesanede olmasına imkan yok rahim boşlugundadır o

Yanıtla746
lavinia :

yok artık bu kadarı da fazla bence

Yanıtla537
Alis Yiğit:

Tövbe tövbe

Yanıtla531
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title