Haberler

Kocası ile Metresini Havalimanında Basan Öfkeli Eş Ortalığı Birbirine Kattı

Güncelleme:
Abone Ol

Kolombiya'da tatile gitmek üzere olan kocası ve kocasının sevgilisini havalimanında yakalayan öfkeli eş, kadını saçlarından tutup sürüklerken o anlar yolcular tarafından görüntülendi.

Kolombiya'nın Jose Maria Cordova Uluslararası Havalimanında bir kadının kocasını metresi ile tatil için uçağa binmeye hazırlandığı sırada yakaladığı anlara ait görüntüler, başka bir yolcunu tarafından cep telefonuna kaydedildi.

SAÇLARINDAN TUTUP SÜRÜKLEDİ

Kadın, kocasına ve metresine hakaret ettikten sonra diğer kadının saçlarından tutup sürükledi.

"HANİ BENİ TATİLE GÖTÜRECEKTİN"

Koca ise metresini karısının elinden kurtarmaya çalışırken kadın kendisine, "Bana, beni tatile göndereceğini söylemiştin ama şimdi bu kadın ile tatile çıkıyorsun" diye bağırdı. Kadın ayrıca kendisine engel olmaya çalışan kocasına hapse girmek istiyorsan beni döv diye de bağırdı.

Havaliamanı görevlilerinin olaya müdahale edip etmediği ve olay ile ilgili kimsenin tutuklanıp tutuklanmadığı ise bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Jose Maria Kolombiya Cordova Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Kadri:

Çocuğunu düşünmeden bu tür psliklere bulaşan erkekleri cenabı Allah kahır ismiyle kahretsin inşallah uçkur düşkünü itler böyleleri için devlet hadım yasası çıkarsın çünkü olan çocuklara oluyor

Yanıtla4431
E:

Kocasinida dovseydi

Yanıtla170
Ömer:

En iyi ve mutlu kadın, kocasının emrinde olan kadındır

Yanıtla2113
kara:

bu erkeklerde kafayı yemıs yazık ewdekı her ısı yapsın cocuk yapsın temızlık yapsın kocasının anasına baksın o gıtsın baska kadına . . . . . . kopasıca alacaksın keseceksın kopeklere atacaksın pıslık

Yanıtla425
Vatandas:

Evli adamların yakasına yapışan yuva yikan asalaklar bir gün sizde evlendiginizde baska bir kadın gelip yuvanızı yıkacak.kimsenin ahi kimsede kalmaz !

Yanıtla224
Seren:

Senden bıkmış adam zaten çirkef aynısı çok turkiyede adamlar eşlerini boşa aldatmıyor böyle çoğunun eşi kavgacı aldatıldıklarını kabul etmiyorlar zaten

Yanıtla174
Hulya:

Seren sende onlardansin demekki savunduguna gore

01
Mert07:

Karıdan bıkmış ya la :))çok konuşuyor dır dır

Yanıtla75
Oktay:

At gbi karısı var ne zevksiz adammış.

Yanıtla010
Volkan:

Abi yaaa kıyamam adama :)) beceriksiz mal

Yanıtla19
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title