Haberler

Kral Charles'ın sağlık durumu endişe verici seviyeye geldi: Saray cenaze töreni planlıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Kraliyet uzmanları, 75 yaşındaki Kral Charles'ın kanserle mücadelesinin endişe verici boyutlarda olduğunu ifade ediyor. Kralın 'hala çok hasta' olduğu ve sarayın bir cenaze töreni planladığı belirtiliyor. 'Operasyon Menai Bridge' adı verilen ölüm sonrası planlar, kralın sağlığının kötüleşmesi nedeniyle hızlandırıldı. Bu plan, yas süreci ve tahta geçiş gibi detayları içeriyor. Kralın ölümünden sonra, Prens William kral, eşi Kate ise kraliçe eş olacak.

Kraliyet uzmanlarına göre, Kral Charles'ın sağlık durumu endişe verici boyutlarda. Kanserle mücadele eden 75 yaşındaki kralın "hala çok hasta" olduğu ve sarayın bir cenaze töreni planladığı belirtiliyor.

"Operasyon Menai Bridge" adı verilen ölüm sonrası planlar, kralın sağlığının kötüleşmesi nedeniyle hızlandırıldı. Bu plan, yas süreci ve tahta geçiş gibi detayları içeriyor.

Charles, Ocak 2024'te prostat ameliyatı geçirdi ve Şubat'ta kanser teşhisi aldı. Bu süreçte, Prens William daha fazla sorumluluk üstlendi. Kral, kısa süreli halka açık görevlere dönse de, sağlığının ciddi şekilde kötüleştiği bildiriliyor.

Saray çevresindeki kaynaklar, durumun gösterilenden daha ciddi olduğunu ve cenaze planlarının aciliyet kazandığını belirtiyor. Charles'ın ölümünden sonra, Prens William kral, eşi Kate ise kraliçe eş olacak.

Kraliyet ailesinin tüm üyeleri için benzer ölüm planları mevcut. Bu planlar, iktidarın sorunsuz geçişini sağlamayı ve bilginin kontrollü yayılmasını amaçlıyor.

Kral Charles'ın sağlık durumu endişe verici seviyeye geldi: Saray cenaze töreni planlıyor

Kral Charles'ın sağlık durumu endişe verici seviyeye geldi: Saray cenaze töreni planlıyor

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Birleşik Krallık Kraliyet Sarayı Prens William Kral Charles Operasyon Kraliçe Sağlık Yaşam Dünya Saray Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

DODOK DODOK:

Bize saltanatı kaldırtan muasır medeniyetin temsilcilileri, kendi krallarına dokundurtmuyorlar...

Yanıtla1156
Can:

Padişahımız İngilizlerle anlaşıp Malta’ya sığınmasaydı , mustafa Kemal onları bu ülkede çok güzel ağırlardı.

34
Wingchun07 null:

krallığı yaşayamadan ölücek adam

Yanıtla227
sade vatandaş:

bu ülkede saltanatı kadırdılarda ne oldu osmanlı padişahları bile bu kadar yetkiye sahip değildi

Yanıtla614
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title