Haberler

    Lise Tuvaletinde Kavga Eden Genç Kız Kurtarılamadı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    ABD, Delaware'de perşembe günü, 16 yaşındaki Amy Joyner, okul arkadaşlarıyla tuvalette kavga etti. Ağır yaralanan genç kız ağır yaraları nedeniyle kurtarılamadı.

    Toplum içerisindeki şiddet her geçen sene biraz daha korkutucu hal alıyor. Özellikle şiddetin giderek gençlerde ve çocuklarda yaygınlaşması endişe yaratırken bir lisenin tuvaletinde yaşananlar olayın ne kadar üzücü boyutlara ulaştığını gösterir nitelikte.

    OKUL TUVALETİNDE DEHŞET!

    16 yaşındaki Delawareli kız, perşembe günü okul tuvaletinde diğer kızlarla kavga ederken yaralandı ve öldü. Okul müdürü Stanley Spoor'un söylediğine göre, kavga 8.15'te, derslerin başladığı sırada yaşandı. Ölen kızın adı yayınlanmadı fakat arkadaşları ölen kişinin Amy Inita Joyner olduğunu söyledi.

    Müdür Spoor, olaya iki kızın daha dahil olduğunu ve sorgulandıklarını söyledi. Kavgadan sonra, genç kız hastaneye kaldırıldı fakat yaralarından dolayı kurtarılamadı.

    Okul, perşembe günü tüm dersleri iptal etti.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Delaware Dünya Yaşam Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (6)

    MMOM:

    Müslüman, içinden günde 50. 000 Allahuekber Tesbihini çek Adn Cennetleri senin olsun.

    Yanıtla213
    SİBOB:

    Kardaş senin matematiğin varmı ? Bence bunu başarsak bile sonucuna ulaşamayız sabahtan beri kafamızı şişirdin diye yukardan taş yağar . .

    28
    ellidokuz:

    Hep AKP ve Tayyip yüzünden dimi.

    Yanıtla911
    FARGO:

    sn karışma sahile gel

    12
    Asi DERE:

    1 kişiden bişey olmaz koskoca abd

    Yanıtla94
    yazık:

    yazık bu insanlara bu çocuklara artık çocuklar öğretmenlerini dinlemiyo ailelerine büyüklerine saygısı kalmadı söz dinlemiyorlar kavga ediyorlar karışan yok birbirine kendilerine zarar veriyorlar karışan yok. . . . aman çocuktur elinizi sürmeyin aman çocuktur laf söylemeyin en ufak bir şey olsa aileler okulları basıyo bu çocuklar böyle büyütülmez gençlik aldı başını bi serseriliktir gidiyo dur bakalım hayırlısı. . . .

    Yanıtla08
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title