Haberler

Londra'da bir yolcu, otobüs şoförüne tükürüp Müslümanlara ağır hakaretler etti

Güncelleme:
Abone Ol

Londra'da bir otobüs şoförü, ırkçı hakaretlere ve saldırılara maruz kaldı. İrlanda aksanlı bir adamın 'Müslüman terörist' diye bağırarak şoföre iki kez tükürdüğü olay, sosyal medyada paylaşılan bir video ile ortaya çıktı. Olayı yatıştırmaya çalışan bir yolcunun çabalarına rağmen adam, daha fazla hakaret edip cama yumruk attı. Londra Ulaşım İdaresi (TfL) ve Metropolitan Polis, olayı araştırıyor ve suçluyu bulmak için otobüs şirketi Metroline ile işbirliği yapıyor.

Londra'da şok edici bir olay yaşandı. Bir otobüs yolcusu, şoföre ırkçı hakaretler yağdırıp tükürdü. Olay, sosyal medyada paylaşılan bir videoda görüldü.

Hillingdon bölgesinde çekilen görüntülerde, İrlanda aksanlı bir adam otobüs şoförüne "Müslüman terörist" diye bağırıyor. Ardından otobüse binip şoföre iki kez tükürüyor. Şoför cam bir paravanla korunuyor.

Şoför adama inmesini söylediğinde, adam daha fazla hakaret edip cama yumruk atıyor. Bir yolcu durumu yatıştırmaya çalışırken, saldırgan öfkeyle uzaklaşıyor.

Olay, 140 numaralı otobüste gerçekleşti. Metropolitan Polis olayı araştırıyor ve Londra'da bu tür davranışlara yer olmadığını vurguluyor.

Londra Ulaşım İdaresi (TfL), olaydan "şoke olduklarını ve dehşete düştüklerini" belirtti. TfL, suçluyu bulmak için polis ve otobüs şirketi Metroline ile işbirliği yapıyor.

Eski polis memuru Norman Brennan, sosyal medyada adamın teşhis edilmesi çağrısında bulundu ve hiçbir otobüs şoförünün böyle bir muameleye maruz kalmaması gerektiğini vurguladı.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

İnsan Hakları 3-sayfa Londra Londra Dünya Hukuk Polis İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

vatandaş:

bu tipler bize bir denk gelse keşke.

Yanıtla1330
Marko Apostolidis:

verilmiş sadakaları var sana denk gelmez onlar :-)

66
Ahmet AKGÜL:

medeni mi vahşi mi avrupa_?

Yanıtla1128
Marko Apostolidis:

taklitçi

11
Naci Büyükkal:

Dünya'nın her yerinde akıl sorunu olan tipler var. :((

Yanıtla227
İbrahim Demirel:

Adam orada işini yapıyor, günde binlerce kişinin ulaşımını sağlıyor. Cahil her yerde cahil.

Yanıtla421
O Z:

Bi araştırsan tüküren %100 işsizdir

00
O Z:

İçlerindeki medeniyetin dışarıya taşması diyelim.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title