Haberler

Lübnan ateş altında! İsrail, kapsamlı hava saldırısına başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Hizbullah'ın İsrail'in kuzeyine yönelik roket atışları devam ederken İsrail kanadından açıklama geldi. İsrail ordusu, Lübnan'a kapsamlı hava saldırısı başlattıklarını açıkladı.

Gazze'de soykırım yapan İsrail ordusu, Orta Doğu'da bir cepheyi daha kana buluyor. Lübnan'ın güneyinin yanı sıra doğusunda yer alan Bekaa Vadisi'ne "kapsamlı" hava saldırıları düzenleniyor.

Bölge sakinleri, İsrail'in hava saldırılarında Bekaa Vadisi ile Lübnan'ın güneyinde çok sayıda noktanın vurulduğunu duyurdu. Lübnan makamlarından ise saldırılara ve can kaybı olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İSRAİL'İN SAFED KENTİNDE SİRENLER ÇALDI

Öte yandan; Hizbullah da saldırılara karşılık İsrail'in kuzeyine roket atışlarına devam ediyor. Hizbullah'ın attığı roketler nedeniyle İsrail'in kuzeyindeki Safed kentinde sirenler çaldı. Atılan roketlerin büyük çoğunluğunun İsrail'e ait savunma sistemi tarafından havada imha edildiği aktarıldı.

Lübnan ateş altında! İsrail, kapsamlı hava saldırısına başladı

LÜBNAN'DA 558 CAN KAYBI

İsrail ordusu, 23 Eylül sabah saatlerinden itibaren Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi. Lübnan Sağlık Bakanlığı, saldırılarda 50'si çocuk, 95'i kadın 558 kişinin öldüğünü, 1835 kişinin yaralandığını açıkladı. Ülkenin güney bölgelerinden başkent Beyrut'a ve kuzey bölgelerine göç dalgası devam ediyor.

Lübnan ateş altında! İsrail, kapsamlı hava saldırısına başladı

Lübnan ateş altında! İsrail, kapsamlı hava saldırısına başladı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Lübnan Lübnan İsrail İsrail Güncel Dünya İsrail Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

Halil Yarbaşı:

Sıra Türkiye'ye geldiğinde rakı 140 TL olacak diyenler iktidarda olursa Türkiye kendini savunmadan ülkenin yarısını verir İsrail dört gözle Eedoğanın devrilmesini bekliyor

Yanıtla201233
Kenan Kaptan:

Tasalanma bukadar yigodo Sen rahat ol biz canakkale ruhundan cesaretinden gelenlerdeniz senide koruruz

33
Erol Birol :

Hiç güleceğim yoktu Halil kardeş TC bir Nato devletidir fazla millete gaz vermeyelim. Bu savaş bitince İsrail ve Türkiye yeniden dost olur. Olan Arap halkına olur.

23
KAAN IRGIT:

Orduyu zayıflatan bu iktidar

23
Mtn klck:

Efendi bence sen fazla güvenme basit bir Yunanistan bile ki artık basit değil karasularımıza giriyor Karaya çıkıyor güya göçmen operasyonu yapıyor Ve elini kolunu sallaya sallaya çekip gidiyor Bence siz mevcutlara da fazla bel bağlamayın durum ortada

12
Muharrem Hozar:

:))) hiç bir türkiye düşmanı bunu istemez

11
Buğra Er:

Bos yapma o dedıklerınızden hıc bı farkınız yok katlıam devam ederken tıcaret yapanlar kurecıgı kapatmayanlar sızlersnız utanmada yok sızde

11
ahmet zengin:

ne kadar güzel espriler yapıyorsun sen Halil bey

11
VEFA:

Millet uyandı!.. Korku ve bekaa siyaseti ile oy toplama devri kapandı artık!..

11
Mustafa Kesap:

Ben her zaman diyorum; bunun ucu bize dokunur... O yüzden "BANENE"ciliği bırakın.

Yanıtla33227
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title