Haberler

Maduro'dan seçimlere hile karıştığını söyleyen Musk'a yanıt: Kavga mı istiyorsun, ben hazırım

Güncelleme:
Abone Ol

Venezuela'da sandıktan zaferle ayrılan Maduro'ya seçimin hileli olduğu yönündeki tepkiler devam ederken bu paylaşımlardan biri de ABD'li milyarder Elon Musk'a aitti. "Maduro'nun büyük seçim sahtekarlığı" paylaşımında bulunan Musk'a yanıt veren Maduro "Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım" ifadesini kullandı.

Venezuela'da 28 Temmuz'daki devlet başkanı seçimini kazandığı açıklanan mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro, "seçimlere hile karıştırıldığını" öne süren ABD'li milyarder Elon Musk'a tepki göstererek, "Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım." dedi.

"MADURO'NUN BÜYÜK SEÇİM SAHTEKARLIĞI"

Venezuela basınında çıkan haberlere göre, Maduro, ulusal televizyonda yayınlanan basın toplantısında "Maduro'nun büyük seçim sahtekarlığı" paylaşımında bulunan Musk'ı eleştirdi.

"ELON MUSK BEN HAZIRIM"

Musk'ı "yeni baş düşmanları" olarak niteleyen Maduro, "Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım." ifadesini kullandı.

SEÇİMLERDE HİLE İDDİASI ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

Venezuela Seçim Konseyinin duyurduğu sonuçlara göre, Maduro, yüzde 51,20 ile 28 Temmuz'daki devlet başkanı seçimini 3. kez kazanmıştı. Venezuela muhalefet koalisyonu Birleşik Demokratik Platform (PUD) adayı Edmundo Gonzalez ise seçim sonuçlarını reddettiklerini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Teknoloji Elon Musk Venezuela Politika Dünya Kavga Teknoloji Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Yakup SGZ:

Elon max küresel sistemin bir uşağı

Yanıtla899
masteng aston:

Maduro kimin dostu ogrenmistir secimde neler yapilir

Yanıtla5728
murtaza candurak:

iyide venezuela'dan elon'a ne

Yanıtla239
Salih Kurt:

Elon küresel bir marka. Bütün dünya ile bağlantılı. İnsanın aklı almıyor di mi?

37
Etkili Xxxx:

Batmış bitmiş bitirilmiş bir ülke ve seçilen maduro öylemi yok aga bu sistemi bütün herkez kurmuş derin devletler kimi isterse o geliyor bizde oy atıyoruz hesapta

Yanıtla921
Vatan Daş:

BÜTÜN BIYIKLI SİYASETÇİLERMİ HEP HİLE YAPIYOR ANLAMIYORUM

Yanıtla177
Yasef Behar:

Elon abı kes bunun ınternetını

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title