Haberler

Mankene Erotik Mesaj

Abone Ol

Bakan Yeni Tanıştığı Manken ve Kız Kardeşine 200'den Fazla Aşk ve Seks Mesajı Gönderdi.

Bakan yeni tanıştığı manken ve kız kardeşine 200'den fazla aşk ve seks mesajı gönderdi.

Finlandiya'da başbakan'ın eski sevgilisinin yatak sırlarını kaleme almasından sonra ülke yeni bir siyaset-seks skandalıyla çalkalanıyor. çapkınlığıyla bilinen Dışişleri Bakanı Ilka Kanerva yeni tanıştığı manken ve dansçı Johanna Tukiainen'e ve kız kardeşine 200'den fazla aşk ve seks mesajı attı.

Olayın ortaya çıkmasından sonra 2 çocuk babası dul bakan önce iddiaları reddetti. Ancak AB Dışişleri Bakanları'nın Belçika'daki toplantısı sonrası gazetecilere itiraf etti: "Evet haberler doğru..." dedi.

Koalisyon ortağı muhafazakâr görüşlü Ulusal Koalisyon Partisi'nin lideri ve Finans Bakanı Jyrki Katainen "Bu konuyu görüşeceğim" dedi. Başbakan Vanhanen ise "Bu özel bir mesele. Kanerva iyi bir bakan" demekle yetindi. Bu, 60 yaşındaki bakanın ilk aşk skandalı değil. 2005'te genç bir kadına aşk mesajları yolladığı ortaya çıkan Kanerva, baskılar üzerine televizyona çıkarak halktan özür dilemişti. Partisinin kadın kolları başkanı Henna Virkkunen tepkisini "Geçmişten ders almamış" sözleriyle gösterdi. 

Finlandiya'da halk aylardır Başbakan Matti Vanhanen'in internetten bulduğu, sonra da bir cep mesajıyla terk ettiği sevgilisi Susan'ı konuşuyor. Daha doğrusu terk edildikten sonra yazdığı ve Başbakan'la seks hayatını anlatan kitabı konuşmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title