Haberler

Sahile beyaz köpek balığı çekiciyle kaldırıldı

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'nin Massachusetts eyaletinin Cape Cod bölgesinde sahile vuran beyaz köpek balığı polis tarafından çekiciyle kaldırıldı. Aynı bölgede 2015-2018 yılları arasında 800 beyaz köpek balığı bulunmuştu.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde sahile vuran beyaz köpek balığı panik yarattı.

Polisten yapılan açıklamada, "Ne yazık ki köpek balığı sahile vurmuştu, neden öldüğü henüz bilinmeyen köpek balığı memurlarımız tarafından kaldırıldı" denildi.

Massachusetts'te Sahile Vuran Beyaz Köpek Balığı Kaldırıldı

ÖLÜM SEBEBİ İNCELENİYOR

Atlantik Beyaz Köpek Balığı Koruma Ofisi, köpek balığının nasıl öldüğüne ilişkin net bilginin incelemeler sonrasında anlaşılacağını ifade etti. Ofis tarafından 2023 yılında yapılan araştırmada, 2015-2018 yılları arasında Massachusetts'de tahmini 800 beyaz köpek balığı bulunduğu belirtildi.

Massachusetts'te Sahile Vuran Beyaz Köpek Balığı Kaldırıldı

Massachusetts'te Sahile Vuran Beyaz Köpek Balığı Kaldırıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Yerel Haberler Massachusetts Denizcilik Hayvanlar Yaşam Dünya Polis Denizcilik Hayvanlar Yerel Haberler Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

bekir yapici:

böyle habermi olur o agirlikta bir köpek baliginin dogal olarak cekiciyle götürülmesinin acaba ne gibi bir haber degeri var ayrica cekici ile götürülmesi degil bu köpek baligini birisi sirtina vurup götürseydi haber degeri olurdu.

Yanıtla020
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title