Haberler
BBC

Mcdonald's 8 Aylık Hamile Kadına Kahve Yerine Temizleme Solüsyonu Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'li fast food zinciri McDonald's, Kanada'daki şubesinde kahve sipariş eden 8 aylık hamile bir kadına temizleme solüsyonu verildiğinin ortaya çıkması sonrası özür diledi.

Kanada'nın Alberta eyaletinde yaşanan olayda, bebek bekleyen Sarah Douglas McDonald's'ın araca servis bölümünden latte kahve siparişi vermişti. Ancak Douglas kahveden bir yudum aldığında şaşkınlığa uğradı.

HEMEN TÜKÜRDÜ

Bardağın içindeki kahverengi sıvı, ne kahve ne de süttü. Sarah Douglas hemen aracını kenara çekti ve ağzındaki sıvıyı tükürdü. McDonalds'a geri dönen Douglas çalışanlardan yöneticilerini çağırmalarını istedi.

"KABUL EDİLEMEZ"

Lethbridge News yerel gazetesine konuşan kadın, yöneticinin "Yeni bir kahve ister misiniz?" diye sorduğunu, onlara 'Tabii ki hayır, bu kabul edilemez' dediğini söyledi.

McDonald's'ın acente yetkilisi Dan Brown ise, yazılı bir açıklamayla yaşananlardan dolayı özür diledi.

SAĞLIĞI İYİ

Brown, kahve makinesinin her sabah olduğu gibi temizleme solüsyonuyla temizlendiğini ancak Douglas'ın lattesi hazırlanırken makinedeki süt borusunun temizlik solüsyonundan geri sökülmediğini açıkladı.

"Temizlik prosedürlerinin yeniden gözden geçirilmesi için hızla harekete geçtik" diyen Brown, makinelerde temizlik sonrası hazne borularının doğru yerleştirilmesi için bilgilendirici ek işaretler yerleştireceklerini söyledi.

Sarah Douglas ise, yerel basına kontrol için doktora gittiğini ancak sağlığının yerinde olduğunu aktardı.

BBC

Kanada Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

jandarma:

Sayın okurlar, yorumcular, BU( FAST FOOD ) YİYECEKLERİ içerikleri kanser, obezit, allerji yapıyor hepimiz biliyor ve yiyoruz. ama ben bundan 8 sene önce almanyada gece 23 00 dan sonra kapanan mc donalts şubesinin camından içeriye baktım ve tezgahların üzerinde gezen 10 larca fareyi gözlerimle gördüm ve o tarihten itibaren FAST FOOD yemiyorum. mideniz kaldırıyorsa yiyin. bu bütün fast food için geçerlidir. UYARI

Yanıtla314
ratatuli:

fare domuz gibi toynaklı bir hayvan olmadığı için haram olması konusunda alimler farklı yorum yapıyor. . . kedici hoca sakınca yok diyo, işidci hoca kafir işi diyo , sürmeli (azraili havada döven hoca) hoca haram değil ama mekruhta değil diyo. . . sonuç fast food candır gerisi heyecan

00
Huri:

Hamileyse kahve içmesin zararlı degilmi normalde

Yanıtla610
Rüknettin hacıbekir:

Domuz eti bile yedirirler.

Yanıtla39
Soruyorum:

Damat orda yokmuymuş.

Yanıtla45
Selmaf:

Yiyin ulan.zikkimlayin.bir kişi eksilir

Yanıtla53
biri:

Canada ve America zaten salakliklar olimpiati yapilsa, 1. ligi kimseye kaptirmazlar, her sene ust uste sampion olurlar..Adamlarda sadece standartlar vardir.Paranin ustunu verirken dahi makineye bakarlar.10 calisan personel, 5 musteriye 15 dk.zor ilgilenir.Almanya bu konuda daha verimli.2 kiz , 10 musteriyle 5 dk. surmez.Cok caliskan ve disiplinlilerdir.

Yanıtla03
HAYDAR SAHADA LAN:

McDonalds NESATILIR KANSER YAPAN YIYECEK ORAYA GIDEN VERILENE KATLANACAK

Yanıtla21
Kadir:

Türkiyemizde domuzundan tut essegine varanas kadar yedirdiler millete

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title