Haberler

Meksika'da güzellik kraliçesi, geçirdiği feci kazada hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Meksika'nın Nuevo León eyaletinde 2018 'Turizm Kraliçesi' Samanta Villarreal Núñez, trafik kazasında hayatını kaybetti. Núñez, kız kardeşi ve bir arkadaşıyla birlikte seyahat ettikleri kamyonetin kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi. Kazanın detayları ve aracı kimin kullandığı henüz bilinmiyor. Núñez'in ölümü, toplumda derin bir üzüntüye neden oldu ve güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Meksika'nın Nuevo León eyaletinde acı bir kaza meydana geldi. 2018 yılında "Turizm Kraliçesi" seçilen güzellik modeli Samanta Villarreal Núñez, 13 Ekim Pazar günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Olay, Villarreal Núñez'in kız kardeşi ve bir arkadaşıyla birlikte seyahat ettiği pikap kamyonetin kontrolden çıkarak bir uçuruma yuvarlanması sonucu gerçekleşti. Kaza sonrası araç alev aldı.

Acil kurtarma ekipleri ve Kızıl Haç paramedikleri hızla olay yerine ulaştı. Üç kişiyi araçtan çıkarmayı başardılar, ancak Villarreal Núñez maalesef kurtarılamadı. Diğer iki yaralı, Sabinas Hidalgo şehrindeki bir hastaneye kaldırıldı ve tedavileri devam ediyor.

Kazanın detayları henüz tam olarak aydınlatılamamış durumda. Aracı kimin kullandığı bilinmiyor ve bazı yerel kaynaklar, kazadan önce aracın kovalandığını iddia ediyor.

Samanta Villarreal Núñez, 2018'de El Carmen belediyesini temsilen Nuevo León eyalet güzellik yarışmasında "Turizm Kraliçesi" unvanını kazanmıştı. Aslen Sabinas Hidalgo doğumlu olan genç kadın, Monterrey'de yaşıyordu.

Reina Turismo Internacional'in CEO'su Alberto Roque, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Villarreal Núñez'in kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve ailesine başsağlığı diledi.

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. Bu trajik olay, toplumda derin bir üzüntüye neden oldu ve güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Meksika'da güzellik kraliçesi, geçirdiği feci kazada hayatını kaybetti

Meksika'da güzellik kraliçesi, geçirdiği feci kazada hayatını kaybetti

Meksika'da güzellik kraliçesi, geçirdiği feci kazada hayatını kaybetti

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Villarreal 3-sayfa trafik Turizm Sonora Yaşam Dünya 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

kerem can:

Kabire girince bir bakın ne kadar güzelmiş ne kadar kraliçeymiş

Yanıtla41
Bozkurtlar Diriliyor:

darisı vefaya

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title