Haberler

Michelle Obama'yı Maymunlar Gezegeni Oyuncularına Benzeten Sunucu İşinden Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

İspanya'da eğlence programı sunucusu olan Rodner Figueroa, Michelle Obama hakkında yaptığı "Maymunlar Gezegeni oyuncularına benziyor." yorumunun ardından kovuldu.

İspanya'nın Univision kanalında bir eğlence programı sunucusu olan Rodner Figueroa, Michelle Obama hakkında yaptığı "Planet of the Apes (Maymunlar Gezegeni) oyuncularına benziyor" yorumunun ardından kovuldu.

İĞNELEYİCİ ELEŞTİRİ

Program sunucusu Rodner Figueroa, İspanya'nın Univision kanalında yayınlanan "El Gordo y la Flaca" adlı eğlence programında açıklamalarda bulundu. Canlı olarak yayınlanan program sırasında modaya dair konuşma yapan Figueroa, Michelle Obama'yı iğneleyici bir şekilde eleştirdi.

YAKIŞMAYAN BENZETME

Figueroa eleştirileri sırasında Michelle Obama'nın da aralarında bulunduğu bazı kişilerin kendilerini makyajla farklı kişilere dönüştürdüğünü kaydederek, "Dikkatli bir şekilde izleyin. Michelle Obama, Maymunlar Gezegeni filminin oyuncuları gibi görünüyor" dedi.

"NELER SÖYLÜYORSUN SEN?"

Programın bir diğer sunucusu Lili Estefan, Figueroa'nın gülerek yaptığı bu yorum üzerine "Neler söylüyorsun" diyerek araya girmeye çalıştı. Raul de Molina adlı sunucunun ise Michelle Obama'nın oldukça çekici olduğunu söyleyerek durumu toparlama çalıştığı anlarda, sunucu Figueroa'nın "Ama bu gerçek" diyerek yorumunu savunduğu bildirildi.

"KOVDUK"

Olayın ardından Univision kanalından yapılan açıklamada, Figueroa'nın yorumunun ayıplanacak bir boyutta olduğu kaydedilerek, kanalın değerleri ya da görüşü olarak yansıtılmaması gerektiği ve sunucunun işine son verildiği ifade edildi.

Program sunucusu Rodner Figueroa, 2014 yılında gündüz kuşağında yayın yapan programlara verilen Daytime Emmy Ödülü'nü kazanmıştı. 17 yıldır Univision kanalında çalışan Figueroa, El Gordo y la Flaca adlı programı 2000 yılında sunmaya başlamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Michelle Obama İspanya Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

cem tuna:

Sunucunun kovulması son derece saçma. . Hakaret etme amacı ile söylemediği açık. . . Kendi düşünce ve tespitini paylaşmış sunucu.

Yanıtla116
Nerdesin gelMobil-IOS:

Dogru demis

Yanıtla75
T.COŞKUN:

ABD ÖZGÜR BİR ÜLKEDİR. . . . . BİR YANLIŞLIK OLMASIN. . . . ORADA ASLA BÖYLE ŞEYLER OLMAZ. . OLSA OLSA BİZİM GİBİ GERİ KALMIŞ ÜLKELERDE OLUR. . . ONLARIN POLİSLERİ ÇOK HOŞGÖRÜLÜDÜR. . BİZİMKİLER KATİL, CANİ, VAHŞİ. . . . . HAY ALLAH. . BİRİLERİ GALİBA ABD''Yİ KÖTÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR. . .

Yanıtla65
kürmanciyMobil-ANDROID:

zenci kardeşlerimiz bize göre biraz farklı olabilir ama bizde onlara göre farklıyız neticede hepimiz Allahın kulu insanız ortada bi şebek varsa oda o lafı söyleyen ırkçı faşist sunucudur

Yanıtla08
MELDA:

SIZ ZENCILERI DOSTMU SANIYORSUNUZ SUNUCU DOGRU DEMIS HELE BIR BAKIN YUZUNE AYNI MAYMUN SURATLI

Yanıtla61
34mobilWeb@haberler.com:

Bu ulkenin tvleri her qun c.baskanina b.bakanina hakaret ettipde kovalanmayan yok olmus olsa bile qezizekalilar ayaqa kalkar basin ozqurluqu diye

Yanıtla24
deli dumrul:

ee ölemi acaba ama. . . hatta maskesiz oynar diyenler bile çıkar. . .

Yanıtla03
ragi1907:

beter olsunnn

Yanıtla02
ulkucu 3 hılalMobil-IOS:

20 senedir yasadigim abd newyorkta bir cop bidoninu yolun az ortasina koyda gorelim polis silah sekip kelepce takip nasil hoturuyo bunu zaten kimse cesaret edemez hangi ozgurluk abd de yasalara kesin kes uyma ozgurlugu var kendinin istediklerine degil uzaktan davulun sesi hos gelir

Yanıtla01
haberi ii okuyunmobilWeb@haberler.com:

Başligi okuyup yorum yapa. Eksik akillilar olay abd de degil ispanya da geciyor.elestirmek gayet dogal ve olmasi gereken bisi ama hakarete varirsa suc sayilmalidir.

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title