Haberler

Moskova'da parkta oturan üç kişinin üstüne yıldırım düştü: 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Moskova'da üç kişinin üstüne yıldırım düşmesi olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. İki erkek ve bir kadın yıldırım çarpması sonucu yere düştü. 67 yaşındaki Nikolai Kalashnikov olay yerinde hayatını kaybetti. İki erkek ağır yaralanırken, kadın kendi başına ayağa kalkabildi. Ayrıca dördüncü bir kişiye de yıldırım çarptığı belirtildi. Olay, Rus silahlı kuvvetlerinin ana katedralinin yakınında meydana geldi.

Görüntülerde, iki erkek ve bir kadının yıldırım çarpması sonucu yere düştüğü görülüyor. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri müdahale etti, ancak 67 yaşındaki Nikolai Kalashnikov'un hayatını kaybettiği bildirildi.

İki erkek ağır yaralanırken, kadın kendi başına ayağa kalkabildi. Ayrıca dördüncü bir kişiye de yıldırım çarptığı rapor edildi. Olay, Rus silahlı kuvvetlerinin ana katedralinin yakınında gerçekleşti.

Rehber Alyona, olayı şöyle anlattı: "Katedralde bir grupla birlikteyken yıldırım çaktı. Dışarı çıktığımda yaralananları gördüm. Muhtemelen turistlerdi."

Bu arada, ABD'nin batısında ve Kanada'da yıldırım kaynaklı orman yangınları nedeniyle bölge sakinleri tahliye edildi. Kuzey Yunanistan'da da yıldırım düşmesi sonucu sığırlar öldü ve yangınlar çıktı. Florina kasabası yakınlarındaki bir çiftlikte dokuz inek öldü, birkaç hayvan da yaralandı.

Yunanistan'da sıcaklıklar biraz düşse de bazı bölgelerde 40°C'ye ulaştı ve orman yangını riski yüksek seyrediyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Yıldırım Çarpması Orman Yangınları Doğal Afetler 3-sayfa Moskova Moskova Kanada Dünya Rusya Rusya Doğal Afetler 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

NediyonDegisik:

kadinlar 9 canli olduguna tekrar inandm

Yanıtla07
Yasef Behar:

Garantı Ukranya lılar yapmıştır

Yanıtla06
Mucahit Kocyigit:

Niye buzluyosunuzki zaten bişey anlaşılmıyor

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title