Haberler

Dev çukurdan vinçle çıkarıldı! Görgü tanıklarından Nasrallah'ın cesediyle ilgili çarpıcı tespit

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusu tarafından 80 ton patlayıcı ve onlarca füzenin kullanıldığı operasyonla öldürülen Hizbullah lideri Nasrallah'ın cesedi enkaz alanından çıkarıldı. Görgü tanıkları Nasrallah'ın vücudunda doğrudan yaralanma bulunmadığını aktarırken ölüm nedeninin 'patlamadan kaynaklanan künt travması' olabileceği ifade ediliyor.

İsrail'in Beyrut'a düzenlediği saldırılarda öldürülen Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın cesedinin enkaz alanından çıkarıldığını bildirdi.

VÜCUDUNDA DOĞRUDAN YARALANMA BULUNMADI

Reuters haber ajansına konuşan görgü tanıkları, Nasrallah'ın vücudunda doğrudan yaralanma bulunmadığını aktardı. Ölüm nedeninin, 'patlamadan kaynaklanan künt travması' olabileceği kaydedildi.

İSRAİL'İN SALDIRILARI VE NASRALLAH'IN ÖLÜMÜ

Lübnan Hizbullahı'yla 8 Ekim 2023'ten beri kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 23 Eylül'de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi.

Lübnan makamlarına göre, Lübnan Hizbullahı'nın kullandığı iletişim cihazlarının patlatıldığı 17 Eylül'den beri 104'ü çocuk ve 194'ü kadın olmak üzere toplam 1052 kişi öldü. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail ordusunun 27 Eylül'de Beyrut'a düzenlediği hava saldırılarında öldürüldü.

Lübnan Hizbullahı ise İsrail'e roket ve füzelerle karşılık veriyor. İsrail tarafında çoğunlukla ordu üslerini hedef alan bu saldırılarda büyük bir hasar bildirilmedi. Ülkenin güney kesimlerinden başkent Beyrut ve kuzeye göç dalgası devam ederken, Suriye'ye 10 binlerce kişinin göç ettiği belirtiliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Savaş ve Çatışma Politika İsrail Dünya Savaş ve Çatışma Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

JY:

ATEŞİ BOL OLSUN.

Yanıtla521307
Hayrullah Karakuş:

Seninde

2963
Aziz Dağ:

Senin ateşin bol olacağı kesin

2560
Muntezir:

Allah ruhunu şad eylesin. Asilce savaştın ve asilce vahşi bir topluluk tarafından şehid edildin. Yolun aynı peygamberlerin gittiği yol ne mutlu sana kahrolsun düşmanların.

Yanıtla253317
Yusuf Aydin:

Şehit mi asilce mi savaştı bir senedir Gazze savasşı var İsrail’in dibinde Lübnan da Yaşadı kaç tane füze atabildi attığı füzelerin hangisi yerleşim alanlarına düştü ? Biz hiö duymadık görmedik ya boş arsaya ya otobana ya ormana hiç biri denk gelmez arkadaş

1740
Ali erdem:

Asil savaşmak Suriye’de Esad’ın yanında o düzeninkorumak için savaşmakmı Allah akıl fikir versin sana

011
Emre null:

israil o kadar delikanliysa abd den avurpadan destek almadan savaşsın abd olmasa israil bir karincayi öldürme gücu abd sayesinde ayakatalar bi de ovunuyorlar erkeksen abd den destek almadan savas da görelim ama eninde sonunda Ordumuz isriale girecek baba Vanga denilen kahin de öyle diyor zaten

Yanıtla154246
Besir Besenk:

ya bi uykudan uyanin artık. Ordumuz hiç bir yere girmez. İsrail'i durduracak güç şu anda yokk

1334
Ali erdem:

Acilen Kurtlar vadisi gaze yada kurtlar vadisi Filistin çekilmesi lazım senin hayaletin için :))))

24
Özcan Özcan:

AMERİKA KİM LA KAÇ YILLIK DEVLET GEÇMİŞİ NEDİR?ABD Yİ AYAKTA TUTAN YAHUDİLER.İSRAİLLİLERİN BİNLERCE YILLIK GEÇMİŞİ VAR.ABD Yİ DE VURDU İSRAİL ZAMANIN DA MERAK ETME.ABD İSRAİLİN DEĞİL İSRAİL ABDNİN ARKASINDA.

00
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title