Haberler

Netanyahu'nun kanlı saldırı emrini verdiği an!

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasının hemen ardından Beyrut'ta patlama sesleri yükseldi. Saldırı emrini konuşma öncesinde veren Neyanyahu'nun o anlara ait bir fotoğrafın yayımlandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulundaki konuşmasının hemen ardından Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta çok sayıda patlama sesi duyuldu.

SALDIRI EMRİNİ VERDİĞİ AN

Netenyahu'nun saldırı emrini BM konuşmasına gitmeden verdiği ifade edilirken o anlara ilişkin bir fotoğraf karesi yayımlandı. Fotoğrafta Netanyahu'nun otelde telefonla konuştuğu görülüyor.

40'TAN FAZLA SALDIRI DÜZENLENDİ

İsrail savaş uçakları, İsrail ile 8 Ekim'den bu yana çatışan Hizbullah Hareketi'nin kalesi niteliğindeki Dahiye'nin Burj el-Beracine, Kifaat, Şuveyfat, Hades ve Leylaki bölgelerindeki binalara 40'tan fazla saldırı gerçekleştirdi.

İsrail saldırıları, başkentin güneyinde birçok yer ve binada yangınlara ve büyük yıkımlara yol açtı. İsrail ordusu, ülkenin orta kesimindeki Beyrut'un yan sıra güneydeki Sur kenti ile doğudaki Bekaa bölgesindeki Hizbullah hedeflerine de hava saldırıları düzenledi. Ülkenin güneyiyle başkentin güneyindeki Dahiye bölgesinden kuzeye doğru yoğun göç sürerken evlerini terk edip güvenli gölge arayışına giren çok sayıda Lübnanlı Beyrut sokaklarında geceliyor.

BM ALARM DURUMUNDA

Öte yandan Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, İsrail'in Lübnan'a yönelik artan saldırıları karşısında BM'nin yaklaşımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dujarric, İsrail-Lübnan sınırındaki Mavi Hat boyunca tansiyonun ciddi şekilde yükseldiğini ve bölgedeki gelişmeleri derin bir endişeyle izlediklerini dile getirerek, "Beyrut'taki son gelişmeleri alarma geçmiş halde takip ediyoruz" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Binyamin Netanyahu Beyrut İsrail Güncel Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

osman kara kara:

Milyonlarca insanın (Müslümanın) hayatı, kaderi yahudilerin lideri olan Netenyahu'nun iki dudağı arasında resmen! Eeeeeeyyyy İslam ülkelerinin liderleri bu nasıl bir korkaklık nasıl bir uyku hali? Hepinizi toplasak bir netanyahu kadar olamıyormusunuz?

Yanıtla13109
Burak:

Netanyahu nun bi nunarası yok. ülke olarak kendilerini kalkındırıp geliştirip savaşa hazırlamışlar, ekonomik ve savaş gücü olarak Müslüman ülkelerin çok önüne geçmişler onu kullanıyorlar. burda islam ülkeleri suçu kendilerinde aramalılar.

15
Zebra 21:

Sanıyormusunki netenyahu emri verdi netenyahu bir kukla sadece

11
Halil null:

Müslüman Liderlerin keyfi yerinde. Bir elleri yağda bir elleri balda. Tâbi ki sadece kendine Müslüman lar

11
İlhan Fırat:

Ulan şu koca dünyada buna dur diyecek kimse yok mu.

Yanıtla983
Ümit Ceyhan:

Es Sabur

12
Ali Damcı:

NASIL BİR MÜSLÜMANLIK İSRAİL OĞULLARINA MEYDAN OKUYAMIYOR HER MÜSLÜMAN ÜLKE İSRAİL OGULLARINA SÖZ GEÇİREMIYECEK KADAR ACİZMİ

12
Yakup SGZ:

Muhammed Ali Fatih Erbakan var Onunda elinde Şuan o yetki yok maalesef

12
murat:

Yok islam ülkelerin çoğu siyonistlere çalışyor yoksa burya kadar gelirlermiydi

11
?í???:

Bumu sizin gazeteciliğiniz! İsrail vatandaşları bile sizin kadar İsrail seviciligi yapmıyor yuhh artıkk yuuuuhhh!!

Yanıtla1254
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title