Haberler

Nusr-et'e Gittiği için Ülkesinde Tepki Gören Maduro'dan Şaşırtan Açıklama: Yakında Geri Gideceğim

Güncelleme:
Abone Ol

Nusr-et'e gittiği için ülkesi tarafından eleştirilen Venezuela Devlet Başkanı Maduro, gelen tepkiler sonrası şaşırtan bir açıklama yaptı. Maduro, " Yakında, geri gideceğim" dedi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro dün hem Venezuela hem de Türk basınının gündemindeydi. Maduro'nun gündem olma sebebi ise Çin temasları sonrasında eşiyle birlikte İstanbul'a uğraması veNusret Gökçe'nin lokantasına gitmesiydi. Son yıllarda ekonomik kriz içerisinde olan Venezuela'nın liderinin lüks lokantada et yemesi yoksullukla uğraşan halkından tepki almıştı.

"YAKINDA GERİ GİDECEĞİM"

Tepkilerin ardından Caracas'a dönen Maduro kısa bir açıklama yaptı. Sözcü'de yer alan habere göre;Maduro, Nusret'in kendisine bir tişört hediye ettiğini söylerken, "En iyi lokantalardan birine davet edildim. Şef Nusr-Et beni ağırladı. Önceden tanımıyordum. Bize verdiğin hediyeler için teşekkür ederim. Yakında, yakında, geri gideceğim. Venezuela'nın çok dostu var. Birbirimize en az 7 kez sarıldık" dedi.

Nusr-et'e Gittiği için Ülkesinde Tepki Gören Maduro'dan Şaşırtan Açıklama: Yakında Geri Gideceğim

Nusr-et'e Gittiği için Ülkesinde Tepki Gören Maduro'dan Şaşırtan Açıklama: Yakında Geri Gideceğim

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti NusrEt Steakhouse Venezuela Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

niko:

chpyi seviyorum eyleme devam

Yanıtla174
önce halk akıllanacak:

Öncelikle sizin akıllanmanız lazım dolar 6, 29 adam diyo lüx uçağa talip olduk hediye ettiler uçak ne kadar 500milyon dolar halka vergi zam kemer sıkacak olan yine halk devlet başındaki lüx uçakla gezecek bizim işçi asgari ücretle çalışıp canından olacak ne diyim düşünmeyen insan sürüsü oldu çıktı insanlarımız

74
Gercekci:

Diger habere yorum kapali oldugu icin buraya yaziyorum. 24 ISCI tutaklanmis ve sanki normalmis gibi haber yapiyorlar. Kimse den ses cikmiyor yuh size

Yanıtla156
ömer:

durduk yere kimse tutuklanmaz bunu unutma. bilmeden yorum yapmamanı tavsiye ederim. ayrıca provake yapıyorsun. . . . .

05
hakan güler:

neyin sesi çıkacak haklı bir tutuklama hdp li chp li lere uyup işi askıya almak olacak şeymi bahaneye bak yağmur yağınca ıslanıyorlarmış hepsini evinden tek tek topluyacak değiller diğer bahane odalarında bit pire varmış demekki pissiniz temiz olsanız odanızda bit pire olmazdı birde olmazsa koğuş temizliğiniz için eleman tahsis edileydi yargının kararı çok doğru alkışlıyorum

03
fukara:

1 milyon Avrom olsun Adanada bufeden kebap yerim bu adamin etini yemem

Yanıtla412
isyankar:

ilk zamanlar kızıyordum Nusret Gökçeye. Artık kızmıyorum. Varsın senin gibi gariban bir hayattan gelen arkasız birisi para kazansın. Bazıları istiyorki Nusret olmasın Nusretler olmasın. Hep ağzında gümüş kaşıkla doğanlar kesesini doldursun. İstediğiniz kadar uğraşın. Nusretler Ahmetler Hüseyinler karın tokluğuna çalışmaya razı olmayacaklar. Garsonluk yapacaklar ama restaurant sahibi de olacaklar. İnşaat amelesi olarak hayata başlayıp kendi inşaatlarını yapacaklar. İşçi olarak başlayıp patron olecekler.

Yanıtla114
GALATASARAY:

NUSRET İNŞALLAH MADURO DAN ÜCRET ALMAMIŞTIR. . ALDIYSA AYIP ETMİŞTİR

Yanıtla112
kültür bakar ı:

açlık grevi yapan solcularda hiç ölmezler açlıktan üstüne kilo bile alırlar::))

Yanıtla57
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Maduro idi Madara oldu..

Yanıtla63
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title