Haberler

Obama'nın Kızı, Sevgilisiyle Dudak Dudağa Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama, futbol maçı öncesi kamp kurulan alanda sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi. İkilinin rahat tavırları dikkat çekti.

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama, bu kez sevgilisiyle yaşadığı romantik anlar nedeniyle konuşuluyor.

ABD'DE GÜNDEME OTURDU

Harvard ile Yale arasında her yıl düzenlenen futbol maçı öncesi kamp kuran öğrenciler, birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Barack Obama'nın bu yıl Harvard Üniversitesi'nde eğitim hayatına başlayan büyük kızı Malia Obama, organizasyondaki görüntüleriyle gündeme oturdu.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

19 yaşındaki Malia'nın, maç öncesi gizemli bir gençle öpüşürken görüntülenmesi organizasyondan daha çok konuşuldu.

Malia'nın aynı gün sigara içerken kameralara yakalanması konuşulan başka bir konu oldu. Malia, 2016'da Lollapalooza'da uyuşturucu kullanırken görüntülenmişti sonrasında giydiği "Sigara öldürür" yazılı tişört ile çok konuşulmuştu.

GİZLİ SERVİS KORUMASINDALAR

Barack Obama, geçtiğimiz yıl kızları Malia (19) ve Sasha'nın (16) erkeklerle görüşmeye başladığını söylemişti. Obama kızlarının 'Gizli Servis' korumasında olduğuna dikkat çekerken, "O adamların yapabileceği çok şey var." şeklinde bir de şaka yapmıştı.

İkili böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Michelle Obama Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

ozi:

bu yaşta yapmayacak ne zaman yapacak kimseyi aldatmıyor yaşıtıyla flört ediyor gizli kaçamak yapanlardan daha dürüst

Yanıtla7568
BURAK:

ZİNANIN YAŞIYOKTUR. EY İMAN EDENLER ZİNADAN UZAKDURUN . . .

77
Cevo:

Senin kizinda sokak ortasinda yapsa hosuna gider demek

62
Adınızı Yazın:

niye olumsuz karşılanıyor anlamıyorum bu kadar. Napacaktı ki kız? Hiçbişriniz sevgilinizle futbol maçı öncesi sorası vs öpüşmüyorsunuz sanki. Genç kız yani Obama ailesi zaten her zaman doğal halleriyle beğeni toplayan bir aileydi

Yanıtla6556
Hadi ya:

Senin kız kardeşin var mı

71
Melis:

Ne var yani bunda genç kız yapacak tabii gizli kapaklı ''Anne ben Maria ile ders çalışmaya gidiyorum. '' deyip çocukların evlerine mi gitsin? Allahım Yarabbim ya. .

Yanıtla1015
bayan obama:

gayet normal şeyler bunlar anormal bir durum yok

Yanıtla1011
RAZGIRAD:

BURADAKİ YORUMLARI OKUYORUM SANKİ ADAM MÜSLÜMAN MIŞ GİBİ YORUM YAPIYOR SANA NE ELİN GAVURUNDAN, AYŞE GÜL ALDİNÇİN SÜPER FOTOLARI VAR BAK BU SENSİN İŞTE, GÜLBEN ERGEN SENSİN BİRADER DUVARA KARŞI FİLMİ SENİN BERLİN İN BERLİN SENİN BİR ÇOCUK SEVİYOR İSTEDİĞİ İLE OLUR TABİKİ HER İNSAN KENDİ BEDEDNİNDEN SORUMLUDUR BURAYA HAYATI BOYUNCA KIZ ARKADAŞI OLMAMIŞ PLATONİK ADAMLAR KIZA ÇİÇEK VERECEK KADAR CESARETİ OLMAYAN BAZI ZAVALILAR YORUM YAPMIŞ YAZIK BU DÜNYA GÖRÜŞÜNÜZ ÇÜRÜMÜŞ İÇİNİZ GİBİ GERİDE KALDI.

Yanıtla68
aa:

Arkadaş, bir de yazı yazmasını bilseniz, imla kurallarını öğrenseniz kendinizi ifade edebileceksiniz ama. . .

41
POMPACI:

anarşikmisiniz koministmi lan nedir bu genişlik. tövbe yarabbim

Yanıtla64
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title