Haberler

ABD'li Bilim Adamı Ölmeden Önce İtiraf Etti: Uzaylılar Gerçek!

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de gizli projelerin merkezi olan Area 51'de çalışan mühendis, ölüm döşeğinde uzaylıların varlığıyla ilgili çarpıcı itiraflar da bulundu.

Ölümün kısa bir süre önce kaydedilen bir videoda bilim insanı Boyd Bushman şok açıklamalar da bulundu ve uzaylıların ABD askeri üslerinde çekildiğini iddia ettiği fotoğraflarını gösterdi.

24 SAAT UFOLAR ÜZERİNE ÇALIŞILIYOR

Boyd Bushman, Lockheed Martin'de çalışan bir araştırma görevlisiydi ve adına patentler de bulunuyor. Lockheed'de çalışırken ABD askeri üslerinde bulunduğunu ve UFO'lar üzerinde tersine mühendislik çalışmaları yaptığını söyleyen Busman, 7 Ağutos 2014'te kaydedilen videoda şu an 24 saat UFO'lar üzerinde çalışan insanların olduğunu itiraf etti.

2 GRUP UZAYLI VAR

Bushman'ın itirafını uzaylıların ve UFO'ların resimleri ile destekliyor ve ABD'de UFO teorilerinin merkezi olan AREA 51 ve diğer benzer alanlarda iki grup uzaylı üstünde araştırma yapıldığını söylüyor. Bushman uzaylıların uzun parmakları, perdeli ayakları olduğu ve Quintumnia adlı bir gezegenden geldiklerini belirtiyor:

"Onları iki gruba ayırdılar. Sanki sığır çiftliği gibi. Bir grup sığır çobanı iken diğer grup sığır hırsızı. Sığır çobanları daha arkadaş canlısı ve bizimle ilişkileri daha iyi."

BU İLK İTİRAF DEĞİL

Bu itiraf, Savunma Sanayi firması Locheed Martin çalışanlarından gelen ilk açıklama değil. Firma çalışanlarından Ben Rich de yıldızlar arası yolculuk yapabilecek teknolojimizin olduğunu ama saklı tutulduğunu ve şu an bunların ortaya çıkıp insanlık yaratına kullanılması için bir mucize gerektiğini açıklamıştı. Ben Rich, şu an insanların aklına gelen her türlü fütüristtik şeyin nasıl yapılabileceğinin bilindiğini iddia ediyor.

ELLE TUTULUR KANIT HALA YOK

Haynes UFO Investigations Manual kitabının yazarı Nigel Watson, ölüm döşeğinde yapılan itiraflara kuşkuyla yaklaşılması gerektiği söyleniyor ve ölmekte olan biri neden yalan söylesin sorusuna şu şekilde cevap veriyor:

"Uzun bir yaşam sırasında hatıralar kaybolabiliyor veya değişebiliyor. İnsanlar hatıralarını inanmak istedikleri veya dinleyicilerin duymak istediklerin şekilde hatırlıyorlar. Sonuç olarak bu iddiaları destekleyecek elle tutulur fiziksel bir kanıt bulunmuyor."

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Lockheed Martin Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Mr.mızrakmobilWeb@haberler.com:

Hepsi yalan inanmıyorum

Yanıtla30
topaloğlu:

amerika nın 1950 li yıllardan beri bu safsataları pazarlayarak şimdiye kadar kaç milyar dolar kazandığını tahmin bile edemeyiz. en basit örneğini paralı kanalara pazarlıyorlar. helal olsun sürekli söndükçe harlandırılan para ocağı. islamda varmı böyle birşey. kitabımızın hangi suresi. hangi ilim alimi tarihte böyle birşeyden bahsediyor. yemiiceksin kardeş. uyanık ol. bunlar 3. dünya ülkeleri için hazırlanmış bedava pazar kapıları. . .

Yanıtla00
ZEYNEP:

UZAYLI GÖRÜNTÜLERİ BANA YECÜC VE MECÜCÜ HATIRLATTI NEDEN OLMASIN

Yanıtla00
ammobilWeb@haberler.com:

amca uraşma bizleD

Yanıtla00
Buse erçetin:

Bu ne lan insanları korkutmak hoşunuza mı gidiyor SLK lar sizi

Yanıtla00
dursun:

emin ol bu anlatılanlardan fazlası var. boyd bushman adlı kişi kendi eceliyle ölmedi. nedenmi ? çünkü adamın ölüm sebebini yazdıgım zaman bişey bulamıyorum neden. neden bulunmuyor hem 51. bölge sadece bir hava ve düşmanı tanıma yeri degil öyle olsa neden yer yüzünde hiç bir uçak veya uçak pisti yok? bence bu işte bir pislik var ama ne ABD ne yapıyorsa bunu herkesten saklıyor. bence yalnız değiliz. ?????

00
zeki tasdemirmobilWeb@haberler.com:

Bide uzaylilar dunyaya neden hep geceleri geliyorlar isiktan mi korkuyorlar bu da muhtemelen yer altinda olduklarini gosterir

Yanıtla00
zeki tasdemirmobilWeb@haberler.com:

Slm ben zeki bu uzaylilar hakkinda pek cok resim ve konu var ama isbat yok bu konulara gore egerki bi uzayli kendisine bir uzay araci yapa biliyorsa insanlarda zekasi daha buyuk olmali onlari goremiyorsak muhtemelen yer altindalar

Yanıtla00
jerfimobilWeb@haberler.com:

Ben inaniyorum bizzat yasamasam da hissiyatima inanarak yineler ve inandigimi tekrar dile getirirdim. Buna tibbi manada delilik manyaklik denebilir. Dini manada Kurani Kerimde her seyin tarifi var evrenin katman katman oldugu ve sayisiz turlerin oldugu bahsi geciyor. Hadi diyelim ki kitap yalan kisi de hasta. Bunca film dergi yayinlandi tumu yalansa bunlarin bilim kurgular hayal urunuyse neden hala uzayli trendi var. Ayrica simdi degil yillardir var. Haa bu arada eger akil hastanesine yolunuz duser de ilginc seyler hikayeler duymak isterseniz cogunun vucudjndaki kimyasal dengenin yitirildigi ve hayali seyler gordukleri konustuklari turlerden bahsederler. Bu hastalik basa gelince yasanabilir veya kanitlanamayan hadise basa gelince de hasta olunabilir. Bu ikisinin ayrimini doktorlar her ne kadar reddetseler de bilirler. Ama bana sorarsaniz her seyi bir tarafa birakin mutlu olmaya bakin... Dunya gercekten cok ozel ve guvenli bir yer. Ben filmlere konu olacak turden seyler yasadim ve gecmise gomdum.Ben bile anlatirken veya hatirlarken yasadiklarima inanmazken kimsenin inanmasjni bekleyemem. Soylenecek tek sey enerjinjn kaynagina inanin ve guvenin. Sevgiler.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title