Haberler

Orlando Bloom, Güzel Oyuncuyu Öpmeye Doyamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü aktör Orlando Bloom ile Brezilyalı oyuncu ve model Luisa Moraes, bir restoranda gece boyu birbirlerinin gözünün içine bakarak sohbet edip öpüştü.

Eşinden ayrıldıktan sonra birkaç ufak kaçamak dışında özel hayatıyla ilgili çok fazla ipucu vermeyen ünlü aktör bir restoranda böyle yakalandı. Ünlü aktör Orlando Bloom ile Brezilyalı oyuncu ve model Luisa Moraes, Malibu'da bir suşi restoranında samimi şekilde görüntülendi.

ÖPMEYE DOYAMADI

Bloom ve Moraes uzun süre birbirlerinin gözlerinin içine bakarak sohbet etti. Ünlü aktör sık sık kendini tutamayıp Moraes'in boynuna ve dudaklarına öpücük kondurdu. O sırada restoranda bulunan bir kişi çiftin akşam saat 20.30 gibi restorana gittiğini belirterek "Suşi yiyip içki içtiler. Gece boyunca da birbirlerinden uzak kalamadılar." dedi.

Orlando Bloom ve Julia Moraes, restorandan ünlü aktörün arabasıyla ayrıldı. Orlando Bloom, Miranda Kerr'dan boşandıktan sonra Fransız oyuncu Nora Arzeneder ile kısa bir ilişki yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Orlando Bloom Dünya Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

NazmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Burda sacma sapan konusanlar!! Inanin bu unlulerin hic biri sizin yorumlarinizi okumuyor bile.Yani kendinizi bosuna yormayin ve insanlara hakaret etmekten vazgecin artik!! Birakin herkes hayatini istedigi gibi yasasin!!

Yanıtla513
SevmekMobil-IOS:

Ne yahudisi sizde her sakallıya dedem demeyin

Yanıtla44
fuck you pkk:

PKK BU MİLLETİN KÜRDÜN TÜRKÜN ÖNÜNE SÜRÜLMÜŞ ABD OYUNUDUR

Yanıtla13
kafkas kartalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

YURUMU NEDEN YAYINLAMIYORSUN.

Yanıtla12
İstanbul Aşığı Mobil-IOS:

Ne Biçim yorumlar.

Yanıtla01
tatar ramazan:

buda akpnin suçu :D

Yanıtla01
.mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan şehit olan askerlerin3te 2 kürt ne saçmalıyorsun sen

Yanıtla00
TAMAM YAZDIM:

FİŞ FİŞ A DEVAM HAA

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title