Haberler

Otel çalışanı, kadın müşterinin iç çamaşırını çaldı; sonrası daha skandal

Güncelleme:
Abone Ol

İspanya'nın Benidorm şehrinde tatil yapan Rara Armstrong isimli kadın, oğlunun tabletini kullanarak odaya yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüleri izleyince neye uğradığını şaşırdı. Görüntülerde odaya gizlice giren resepsiyonistin kadının iç çamaşırlarını kokladığı görülüyor.

İspanya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Benidorm şehrinde oğluyla birlikte tatil yapan Rara Armstrong, kaldığı otelde resepsiyonistin tacizine uğradığını iddia etti. Armstrong, resepsiyonistin kendisine arkadaşlık teklif ettiğini, bu teklifi reddetmesi üzerine ise odasına izinsiz girip özel eşyalarına dokunduğunu belirtti.

Otel çalışanı, kadın müşterinin iç çamaşırını çaldı; sonrası daha skandal

İÇ ÇAMAŞIRLARINI KOKLAYIP ÇALDI

Olayı kanıtlamak için oğlunun tabletini kullanarak odaya gizli kamera yerleştiren Armstrong, gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. Genç kadın resepsiyonistin odasına gizlice girip iç çamaşırlarını kokladığını ve ardından pantolonun arka cebine yerleştirdiğini izledi.

Otel çalışanı, kadın müşterinin iç çamaşırını çaldı; sonrası daha skandal

"BU OLAY BENİ DERİNDEN SARSTI"

New York Post'un aktardığına göre yaşadığı olayın ardından otelden ayrılıp başka bir otelde tatiline devam eden Armstrong, "Bu olay beni derinden sarstı. Kendimi korkunç ve ihlal edilmiş hissettim. Böyle bir şey yaşamayı asla beklemiyordum. Özellikle oğlumla birlikte tatilde böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücüydü." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3-sayfa İspanya İspanya Güncel Turizm Hukuk Dünya Tatil Hukuk Turizm 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

sdsfs dfsa:

İki gün öncede bu haberi paylaştınız... Amacınız nedir... Haber mi yok memlekette

Yanıtla094
Serkan Aygun:

Vay be habere bak dünya meselesi

Yanıtla060
ismail bey :

Dejavu yaşıyorum... İki günde bir aynı haberleri görüyorum...

Yanıtla130
VEFA:

Açkurt işte; eline geçmez, koklamayı sever!...

Yanıtla028
Sefa:

sysz vefa artık bırak bu işleri dıycem ama lt bu yapar yıne

Yanıtla27
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title