Haberler

Pakistan karanlığa gömüldü! Hava kuvvetleri alarmda

Güncelleme:
Abone Ol

Pakistan'da başkent İslamabad da dahil olmak üzere ülke çapında elektrik kesintisi yaşanıyor. Kesinti nedeniyle hava kuvvetlerinin acil durum ilan ettiği öğrenildi.

Pakistan'ın birçok şehrinde henüz belirlenemeyen sebeple yaşanan elektrik kesintisi yaşamı olumsuz etkiliyor. Aralarında başkent İslamabad'ın da olduğu Karaçi, Lahor, Multan ve Ravalpindi gibi çok sayıda şehir, güç kesintisi nedeniyle karanlığa gömüldü.

Karaçi'deki Uluslararası Cinnah Havalimanı'na da elektrik verilemiyor.

"ELEKTİRİKLERİN GELMESİ ZAMAN ALACAK"

İslamabad Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Şefkat, elektrik kesintisinden kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada, Ulusal Elektrik İletim Şirketinin elektrik hatlarındaki bir sorun nedeniyle kesinti olduğunu ifade etti. Şefkat, elektriklerin gelmesinin zaman alacağını belirtti.

HAVA KUVVETLERİ KIRMIZ ALARMDA

Elektrik santrallerindeki bir arızadan kaynaklandığı belirtilen kesinti nedeniyle hava kuvvetlerinin kırmızı alarmda olduğu bildirildi.

Pakistan karanlığa gömüldü! Hava kuvvetleri alarmda

Ülkede, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açılan "#blackout" (elektrik kesintisi) yazılı hashtag, 12 binden fazla paylaşımla TrendTopic (TT) oldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Pakistan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

elektronik sevri:

bu olayın nedeni kesinlikle sabotaj . hindistan da o kadar çok mühendis varki hepsi teknolojiyi çok iyi kullanıyor bu adamlar türkiye ye hiç gelmediği halde ana dili gibi türkçe ve diğer dilleri konuşuyor adres bile tarif ediyor. bu süper bilgili insanlar pakistan kamu kurumlarının bilgi işlemine sızıp çökertmiş olabilir

Yanıtla68
mert:

birkaç sene önce bizde de denemişlerdi

Yanıtla25
adil:

Global kesintinin testlerini yapıyorlar tabiki test ülkesi fakir müslüman ülkede veya afrika ülkesi de olabilir. Küfür tek millettir.

Yanıtla23
dost pakıstan:

nadir dostlarımızdan biri olan pakıstan umarım bir komploya kurban gitmez malum her abd başkanı bir müslüman ülkeyi işgal etmiştir. ve her ekonomık sıkıntı çektiğinde abd bir mazeret bulur bir ülkeyi yağmalar . örnek saddam ve altınları

Yanıtla04
hasan basri:

Allah dost ülke pakistana yardımcı olsun, küfrün oyunlarından islam alemini muhafaza etsin.

Yanıtla03
aga:

aslinda her evde bina da depolama sistemi olacak elektirik gittigi zaman bir kac gun idare edecek

Yanıtla03
???:

aynı yere mi bağlı ülke çapında elektrik??? böyle birşey duyulmuş mu hiç?

Yanıtla03
BİLİRKİŞİ:

Arkadaşlar bu korona morana dünyayı değiştirecek diyorlar ya, daha elektrik kesilmeleri yaşayacağız. Bunun ilk örneği işte Pakistan. Bu yerde olacak. En tepedeki gizli güç düğmeye basınca bütün ülke yöneticileri bunu uygulayacaklar.

Yanıtla02
vb.:

burnuma pis kokular geliyor. bidenin başkanlığı tescil edildikten sonra önce burada kukla terör örgütlerin haberleri sonra pakistan haberi. elektromanyetik bir silahla istediği ülkenin elektriğini kesmek için nokta hedef denemesi vb. olmuş olabilir. koronayıda bunlar başa bela etti ve her türlü virüs haberi çıkıyor her gün vb. trumpuda twitter vb. sosyal medsusturdular kimbilir bunların ne foyasını açıklayacaktı. daha önce açıklamıştı obamanın clintonun hangi kukla terör örgütleri kurduğunu vb

Yanıtla02
(:

kehanetler tek tek çıkıyor ekonomist dergi kapağı

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title