Haberler

Cani Koca, Kendisini Aldatan Eşini Öldürüp Polise, "Hanımı Vurdum" Diye İhbarda Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Doğancı köyünde kendisini aldattığını iddia ettiği eşini öldüren İbrahim Erhalk, hakim karşısına çıkarıldı. Eşini öldürdükten sonra polisi arayan Erhalk'ın, polise "Hanımı av tüfeğiyle vurdum Büyük ihtimalle öldü." dediği ortaya çıktı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Doğancı köyünde boşanma aşamasında olduğu eşi, 3 çocuk annesi Nigar Tevfik Erhalk'ı 27 Temmuz 2018'de öldüren İbrahim Erhalk yeniden Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

"HANIMI AV TÜFEĞİYLE VURDUM"

Başsavcı Yardımcı Muavini Ahmet Varol dava ile ilgili olarak mahkemeye bilgi verdi. Mahkemede, Erhalk'ın eşini öldürdükten sonra 155'i aramasıyla ilgili ses kaydı dinletildi. Mahkeme salonunda dinletilen kayıtta Erhalk'ın, "Hanımı av tüfeğiyle vurdum. Eşim büyük ihtimalle öldü" dediği duluyor.

"EŞİNİN BAŞKA ERKEKLE YAZIŞTIĞINI DUYDUĞUNU BEYAN ETTİ"

Mahkemede konuşan Varol, "3 çocuk sahibi çift İngiltere'de yaşıyordu. Tatil için zaman zaman Kıbrıs'a geliyorlardı. Doğancı'daki evlerinde kalıyorlardı. Sanık (İbrahim Erhalk) ifadesinde eşinin başka erkeklerle yazıştığını duyduğunu beyan etti. Sanık, eşi ile kavga ederken kasadan tüfeği aldı, kendisine sopayla karşılık veren eşini öldürdü" dedi.

Mahkeme başkanı Başkan Fadıl Aksun, davayı 6 Mart tarihine erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

CANİ KOCA ALDATAN KARISINI VURDU:

tüh yazık olmuş, normalde alnında öpmesi ve destek olması gerekirdi

Yanıtla859
DÜRBÜNLÜ:

Cani Koca mı? Yasak Aşk mı? Yasak Aşk güzellemesi yapıp CANi diyorsunuz koca için. Ellerine sağlık yiğidim. Karısını vurmayana kıyamayan neslin ardından gümbür gümbür aldatan kadınları tertemiz edecek nesiller geliyor. Hadi şimdi ne yapacanız.

Yanıtla1253
Dürbünlünün Babasi:

Dùrbünlù cvp: Evladim Allah beyin ,Akil,Mantik vermis,Insanligini bilene,Aha burda Hayvanlar Ile ayristigimiz nokta:Yemek,Icmek ve Cinsel ligi , Hayvanlar da yapiyor.Anlatabildimmi?

00
Dürbünlü’nün Sekreteri:

Kadir Mısırlıoglunun En Kısa Zamanda İyileşip Tekrar Yazılarına Ve Sohbetlerine Dönmesi İçin 85 Milyon Vatanseveri Dua Etmeye Davet Ediyorum.

Yanıtla3424
Manyak mısın:

Senin gibi caniye kaç sene sabretti Allah bilir

Yanıtla2719
Angaralı:

Manyakmisin adamı aldatmış naapsaydı beşibiyerdemi taksaydı.

1141
48:

boşanmak diye bir şeyde var. ya yalansa ölenden ifade alınmıyor. angaralı

611
CENGİZHAN:

NAMUS FALAN İYİ YAPMIŞ DİYEN GERİZEKALLİLAR NE.NAMUSU LAN ALDATTIYSA YOL VERRISN HERKES YOLUNA GİDER.

Yanıtla1022
Ben:

Adam daha az ceza almak için aldatıyordu yalanına saklanmış... Ölen nasıl olsa savunamaz kendini. Ölene iftira atınca namuslu erkek mi olunuyor?

Yanıtla1016
Can:

Nedense her eşini öldüren aldattı diyor son zamanlarda pek inandırıcı gelmiyor bu yüzden

29
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title