Haberler
BBC

Portekiz Cumhurbaşkanı, boğulma tehlikesi geçiren kadınları kurtardı

Güncelleme:
Abone Ol

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, bir plajda kanoları alabora olan iki kadının kurtarılmasına yardım etti.

Portekiz 71 yaşındaki Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, cumartesi günü Algarve'deki bir plajda kanoları alabora olan iki kadının kurtarılmasına yardım etti.

TATİL YAPARKEN KAHRAMAN OLDU

Cumhurbaşkanı de Sousa, bölge turizmini canlandırmak için Algarve'de tatil yaptı. Bu sırada plajda kanoları ters dönen ve boğulma tehlikesi geçiren iki kadının kurtarılmasına yardım etti. De Sousa daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların komşu plajdan akıntıyla sürüklendiklerini anlattı.

Portekiz Cumhurbaşkanı, boğulma tehlikesi geçiren kişileri kurtardı

JET SKI İLE KURTARILDILAR

De Sousa'nın yüzüp kadınlara yardım ettiği anlar görüntülendi. De Sousa ulaştığında, bir başka adam ve jet ski kullanan bir kişi daha kadınların yanındaydı. Jet Ski kullanan adam, kanoyu sahile çekmeyi başardı.

BBC

Portekiz Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

vay bee...:

Adamlarda ki Cumhurbaşkanına bak. Halkın arasında dolaşıyor. Bence çok yanlış o plajın tamamen kapatılması gerekir. Yukarıya keskin nişancılar ve 3000 koruma olması gerekir. Ayrıca makam aracı suyun dibine kadar getirip oradan direkt suya dalması gerekir. Allah göstermesin hadi o adamı vursalar ne olacak. Böyle devlet mi yönetilir. Çocuk oyuncağı mı bu?

Yanıtla1740
tabi tabi:

portekiz içindeki hainlerle bizim memleketimizde hainleri kıyaslarsak çok daha adil bir görüş olur.

917
BARZO ADAM:

VAY BEE yorumun çok aşikardır. :)

40
vatandaş:

ulan portekizin cumhurbaşkanı o kadar işlevsiz ki vatandaş yolda görse tanımaz. sen kalkmış türkiyeyle kıyaslıyorsun.

30
HAİN DERKEN?:

Bizim milletin hain dediği kişiler oy vermeyen I''luk kesim. Eğer adamla aynı düşüncede değilsen hainsin.

02
Tabi Tabi''ye:

Bir kere de bizim yaptığımız yanlış birşey olsun, ya içimizdeki hainler ya da dış güçler. olan bütün kötülüklerin sorumlusu bu ikisi. Allah akıl fikir versin milletimize.

01
orada karanfil devrimi oldu:

insan olmayanlar kaçtı, kaplama olmayan sosyal demokratlar böyle olur

01
sadece insan:

Adam show yapıyo herkeste gerçek sanıyo, blöfcü bu adam. . Ayrıca bizim ülkemize ve bu ülkenin cumhurbaşkanına saygısı olmayan soysuzlar, bırakın sahili yolda milletvekili görseler saldırırlar, bu saldırgan kesim genelde muhalif kesimdir, bu sebepten saygı ve edebi bilmeden bu ülkenin siyasilerini eleştirmeye geçmeniz ahmakça, önce ahlaklı olun. .

Yanıtla3111
tabi tabi:

vay benin dedigi gibi cumurbaşkanı böyle olur kendi halkından korkmaz varsa bir endişe o ortamı normala dönüştürü ama bizim ülkede o kadar bozukluk varki bir türlü dengeler yerine getirelimiyor alah sonumuzu hayıt eyler inşalahhh

Yanıtla419
bizde ne olmuş biliyorsunuz:

yamaç paraşütü yapanları helikopter taciz etmiş ; allah bakıl fikir versin hatta tez zamanada bunları yanına alsında ülke kurtulsun bıktık ulan !

Yanıtla617
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title