Haberler

Prens Selman'dan Filistinlilerin yüreğini yaralayan çıkış: Umurumda değil

Güncelleme:
Abone Ol

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, İsrail'in Filistin'de yaptığı vahşetle ilgili skandal ifadeler kullandı. Selman, "Filistin meselesi benim kişisel olarak umurumda değil. Benim düşünmem gereken bir ülkem var." dedi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, İsrail'in Filistin'de devam eden katliamlarıyla ilgili, "Filistin meselesi benim kişisel olarak umurumda değil. Benim düşünmem gereken bir ülkem var." şeklinde tepki çeken ifadeler kullandı.

İSLAM ÜLKELERİ, FİLİSTİN'DEKİ DRAMA SESSİZ KALIYOR

İsrail ordusu, geçtiğimiz sene ekim ayından bu yana Gazze'de katliamlarını tüm dünyanın gözü önünde sürdürüyor. İsrail'in vahşetine en güçlü tepkiyi bugüne kadar Türkiye koyarken, birçok İslam ülkesinin kayıtsızlığı ise yürekleri yaraladı.

PRENS SELMAN: FİLİSTİN UMURUMDA DEĞİL

Bunun son örneğini Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman gösterdi. Selman, ABD merkezli The Atlantic'e verdiği röportajda Filistin'deki dramla ilgili, "Filistin meselesi benim kişisel olarak umurumda değil. Benim düşünmem gereken bir ülkem var." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Muhammed Bin Selman Muhammed Bin Selman Suudi Arabistan Suudi Arabistan Prens Selman Politika Filistin Filistin İsrail Dünya Gazze Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (207)

Genco:

Hayır, düşünmen gereken bir ülken değil, düşünmen gereken bir tahtın var ve İtrail sayesinde oturduğun o taht sarsılmamalı.. O tahtın altında kalırsın inşallah…..

Yanıtla1693K
Cafer Tekinalp:

Altında kalmasın, komple gtüne girsin. Böylece tahtı hep içinde hisseder.

361K
VEFA:

Çok yaşa Selman baba, bu bizdeki kraldan daha çok kralcılar da çok komik ya!..

636153
HACER İlhan:

Aminn

32714
FLOZOF:

O taht israil kurulmadan önce vardı Adam realist

33098
Genco:

Yorumumu onaylayan tüm herkese teşekkür ederim. Allah c.c, İslamı aziz ve muzaffer eylesin amin.. Cafer Tekinalp, taht ona girmiş ve hep içinde de hissediyor zaten. Birilerinin kuklası olmaktan, soytarı gibi ipleri ile oynanmasından ve en önemlisi din kardeşini satarak ve satın alınmış gibi birilerinin elini ve tokmağını hep tepesinde hissetmesinden daha kötüsü olabilir mi ?

46273
Mehmet Vatandaş:

Önce can, sonra canan O'nun sözü sende geçer ama İsrail'e gücü yetmez altında kalacağı taşa niye el atsın bizimkiler gibi hemen tuzu alıp koşmamış:)))

10439
Sami İşgören:

aminnnn kardeşim

10128
man over:

Genco, İsrail sayesinde tahta oturdu diyorsun.Peki filistin nasıl bağımsızlığını kazandı ? İngilizler ile iş yapıp osmanlıya karşı savaşarak bağımsızlık kazandılar.Daha sonra ingiltere onları satıp israil ve amerikanın kucağına bıraktı.Demek ki bu coğrafyada ilk önce kendi devletinin çıkarlarını koruyacaksın.Kimin kimi satacağı belli olmuyor.

5950
XYZ:

Bizimkinin kankası

3419
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title