Haberler

Prens William'ın Euro 2024 final maçı sonrası hakaret ettiği ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Prens William ve oğlu Prens George, İngiltere-İspanya Euro 2024 final maçını izlerken ilginç bir olay yaşadı. Maç sırasında bir kadın, Prens'e yaklaşıp konuşmak istedi. Rahatsız olan William, 'sosis' diye mırıldandı, ki bu İngiliz kültüründe hafif bir hakaret olarak kullanılan bir deyimdir. Turnuva boyunca İngiltere takımının büyük destekçisi olan Prens, normalde resmi etkinliklerde kontrollü davranırken, bu kez kalabalıkla birlikte coşkulu tezahüratlar yaptı ve sevinç gösterilerinde bulundu.

Prens William, oğlu Prens George ile birlikte İngiltere- İspanya Euro 2024 final maçını izlerken ilginç bir olay yaşadı. Bir dudak okuma uzmanı, Prens'in gergin bir anında kullandığı ilginç bir İngiliz deyimini ortaya çıkardı.

Maç sırasında kimliği belirsiz bir kadın Prens'e yaklaşıp konuşmak istedi. William bu durumdan rahatsız oldu ve oturduğunda dişlerinin arasından "sosis" diye mırıldandı. Bu, İngiliz kültüründe hafif bir hakaret olarak kullanılan bir deyimdir.

William, turnuva boyunca İngiltere takımının büyük destekçisiydi. Çeyrek final maçını izlemek için Düsseldorf'a kadar gitti ve taraftarlarla birlikte coşkuyla tezahürat yaptı. Özellikle İngiltere'nin penaltılarla kazandığı maçta, alışılmadık şekilde duygusal tepkiler verdi.

Beden dili uzmanı Darren Stanton, William'ın her zamankinden daha rahat ve duygusal göründüğünü belirtti. Prens, normalde resmi etkinliklerde kontrollü davranırken, bu kez kalabalıkla birlikte tezahürat yapıp sevinç gösterilerinde bulundu.

Kral Charles da İngiltere takımına esprili bir mesaj gönderdi. Takımı tebrik ederken, "Son dakika golleri veya penaltı dramı olmadan kazanırsanız, ulusun kalp atışları rahatlar" diyerek şakacı bir dilde destek verdi.

Bu olaylar, Kraliyet ailesinin futbola olan ilgisini ve halkla olan yakınlığını gösterdi.

Prens William'ın Euro 2024 final maçı sonrası hakaret ettiği ortaya çıktı

Prens William'ın Euro 2024 final maçı sonrası hakaret ettiği ortaya çıktı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Prens William Prens William İspanya Magazin Dünya Spor Magazin Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Taş:

En fazla silly sausage yani şapşal sosis demiştir ki oğlunun yanında, İngiltere de çoğu insan bunu kendi ve başka çocuklar için kullanır, kesinlikle küfür mahiyeti yoktur, kafiyeli olduğu için kullanılır, tıpkı; silly billy, numpty, doughnut, cheeky monkey, little rascal, gibi gibi, bilginize

Yanıtla332
Emrehan Ozgen:

Bir de ‘silly cow’ var ki, o da sosis olmadan önceki hali ;)

314
Ata_Mete:

Turnuva boyunca hakemler Portekiz,Hollanda ve İspanya lehine karar verdi.Rakibe pis fauller,kendilerine müdahale olmadan yerde kıvranmalar,rakiplere gereksiz kartlar,kendilerine verilmeyen direkt kırmızılar.Morata asla bir futbolcu değil,hele Carvalho..,son maçta gs'lı Sabridende kötüydü,ortalarını bırak-yerlerde süründü,lakin kazanan takımda işte!

Yanıtla126
Bay Che:

bizimkisi demediğini bırakmıyor oda birşeymi

Yanıtla511
Edin Culmus:

Berlinin Belediyebaşkanı Franziska Giffey

Yanıtla39
SELÇUK GÜNDOĞDU:

TİPİK İNGİLİZ UKELALIĞI

Yanıtla16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title