Haberler

Putin'i küplere bindirecek iddia! Ukrayna, Rus konvoyunu vurdu; 400 asker öldü

Güncelleme:
Abone Ol

İngiliz basını, Rusya'nın Kursk bölgesinde Rus askerlerini taşıyan konvoyun Ukrayna tarafından füzelerle vurulması sonucu 400 askerin hayatını kaybettiğini öne sürdü. Konuyla ilgili Rusya cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş üçüncü yılına girerken bölgeden gelen haberler endişeleri artırdı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Rusya'nın Kursk bölgesinde Rus askerlerini taşıyan konvoyun Ukrayna tarafından füzelerle vurulması sonucu 400 askerin hayatını kaybetti.

ARAÇLARIN KASALARI CESET DOLU

Bölgede çekildiği öne sürülen görüntüler durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Görüntülerde askeri araçların kasalarının cesetlerle dolu olduğu görülüyor. Bölgede tansiyonu daha da artırması beklenen olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İşte bölgeden gelen görüntüler;

Putin'i küplere bindirecek iddia! Ukrayna, Rus konvoyunu vurdu; 400 asker öldü

Putin'i küplere bindirecek iddia! Ukrayna, Rus konvoyunu vurdu; 400 asker öldü

Putin'i küplere bindirecek iddia! Ukrayna, Rus konvoyunu vurdu; 400 asker öldü

RUSYA DA SÜPERMARKETİ VURDU

Öte yandan Ukrayna'nın Donetsk bölgesine bağlı Konstantinivka şehrindeki bir süpermarkete Rus ordusu tarafından düzenlenen saldırıda en az 10 kişi öldü, 35 kişi ise yaralandı. Saldırının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "Rusya bu terörden sorumlu tutulacaktır" paylaşımında bulundu.

PUTİN, ATEŞKES İÇİN ŞARTLARINI SIRALAMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada "Müzakereler için Ukraynalı birliklerin Donetsk Halk Cumhuriyeti, Lugansk Halk Cumhuriyeti, Herson ve Zaporojye bölgelerinden tamamen çekilmesi gerekiyor. Dikkatinizi çekeyim, bu bölgelerin Ukrayna'ya katıldıkları anda mevcut olan idari sınırları dahilindeki tüm topraklarından çekilmeliler. Kiev, böyle bir kararı uygulamaya hazır olduklarını ve birliklerini bu bölgelerden fiilen çekmeye başlayacaklarını açıkladığında ve NATO'ya üyelik planlarından vazgeçtiklerini resmen bildirdiklerinde, bizim derhal, tam olarak o anda ateşkes uygulama ve müzakerelere başlama talimatı verilecek. Tekrar ediyorum, biz bunu derhal yapacağız" ifadelerine yer vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Uluslararası İlişkiler Savaş ve Çatışma Ukrayna Ukrayna Güncel Dünya Rusya Rusya Rusya Savaş ve Çatışma Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Naci Büyükkal:

Ukraynalı kardeşlerimin eline sağlık. Devamı gelir inşallah

Yanıtla16469
Erkan İLERİ:

Ruslar lenkne kadar Türklerle düşmandı Rusya olmasa şu an Türkiye bazı konularda çok baski görür Ukrayna yerine Rusya taraftarı olmak daha mantıklı

00
aRMa 1979:

Ukryana = Israil

00
VEFA:

İki süper askeri güç ABD ve Rusya dünya siyasetini şekillendirdiği sürece, dünyada adalet de olmaz, savaşlar da bitmez.!...

Yanıtla7224
Perwer:

Doğruysa, Rusya'ya iyi bir ders olur.

Yanıtla78114
man over:

Rusya kendi güvenliği için hareket ediyor.Natoya girmiş bir ukrayna ilerleyen zamanlarda başlarına dert olacaktı.Saldırıdan sonra ukrayna savaş halinde diye nato'ya girmesi askıya alındı.Keşke bizimkiler aynı ön görüşe sahip olsalardı O zaman bugün suriye bölünmemiş,mülteci sorunumuz yok,ypg orada petrol çıkarıp satmıyor olurdu.

611
Samarpan Bhav:

Rusyanın sadece nükleeri var diye korkuyorlar yoksa teknoloji bakısından 1970den beri ilerlemediler. Peki zamanında neden ilerlediler. 2 dünya savaşından sonra bir sürü akıllı alman bilim adamları kaçırdılar bir kısmını amerika aldi bir kısmını rusya.

Yanıtla2292
ali tartan:

Kim inanır KADİR İNANIR ne anlatıyorsun

100
Polat46 null:

nereye binerse binsin bize ne, biz kendi halimize yanalim

Yanıtla920
Maviyakalı:

Etrafımız ateş çemberi olmuş bize ne diyecek durumdamıyız Suriye sınırları. içinde rusyanin fena planları varken bizene öylemi

05
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title