Haberler

Putin'in seferberlik kararına tepki gösteren Rus rapçi intihar etti: Hiç kimseyi öldürmek istemiyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi askeri seferberlik kararı ülkeyi karıştırdı. Rusya'dan kaçanların sayıları binleri bulurken, "Walkie" adıyla tanınan rap sanatçısı Ivan Vitalievich Petunin, Putin'in seferberlik kararına tepki gösterdiği bir video yayınlayarak intihar etti. Petunin videoda "Herhangi bir ideal veya kişi uğruna kimseyi öldürmek istemiyorum" ifadelerine yer verdi.

Kısmi seferberliğin ilan edildiği Rusya'da rap sanatçısı Ivan Vitalievich Petunin, savaşmak üzere askere alınmamak için intihar etti. 'Walkie' adıyla tanınan rapçi, "Kimseyi öldürmek istemiyorum" dedi. Petunin'in Rusya'nın güneyindeki Krasnodar kentinde intihar ettiği düşünülüyor.

VİDEO KISA SÜREDE VİRAL OLDU

27 yaşındaki Walkie'nin son olarak Telegram kanalından bir video yayınladığı ve 'herhangi bir ideal veya kişi uğruna kimseyi öldürmek istemediğini' söylediği görüntüler kısa sürede viral oldu. 'Walkie'nin cesedi, Congressnaya Caddesi'ndeki yüksek bir binanın yakınında bulundu.

Putin'in seferberlik kararına tepki gösteren Rus rapçi intihar etti: Hiç kimseyi öldürmek istemiyorumRap sanatçısı Ivan Vitalievich Petunin.

"BU VİDEOYU İZLİYORSANIZ ARTIK HAYATTA DEĞİLİM"

Daha önce Rus ordusunda görev yapan Walkie, yayınladığı videoda şunları söyledi: "Bu videoyu izliyorsanız, artık hayatta değilim. Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Vladimir Putin Seferberlik Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Hamdi Baba :

Vay be rapçılar var. Bizimde askerden kaçan tarkanımız Tarkan askere diyenlere orta parmak çıkarmıştı Rus bi rapçı kadar değilsin Tarkan

Yanıtla2124
Altay Bozkurt:

KENDINIDE ÖLDÜRMESEYDIN ! BU IYI DEGIL ! OZAMAN HAPSE GIR CEZANI YAT! SONUCTA MUHAMMED ALI VIETNAM SAVASINI BOYKOT EDEREK GITMEDI VE CEZA YEDI HAPSE GIRDI CIKTI!

Yanıtla021
tolga yurtsever:

Adamı öldürmüşler. Yersen intihar .. Başkasının ülkesini işgal et sonra Putin cumhuriyeti için ölmezsen hainsin .. Cezasını kesmişler.

Yanıtla812
Ömer Çevik:

Umarım tüm Rusya'da yayılır en az 3000 kişi intihar eder o zaman seslerini duyurular belki

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title