Haberler

Görüntü infial yaratmıştı! İntikam yemini eden Putin'den Ukrayna'ya gözdağı: Karşılık verilecek

Güncelleme:
Abone Ol

400'den fazla Rus askerinin hayatını kaybettiği konuşulan Kursk bölgesindeki saldırıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu saldırıya en sert şekilde karşılık vereceklerini ifade etti. Ukrayna'nın savaş alanında Rus ilerlemesini yavaşlatmaya çalıştığını belirten Putin, "Rus güçleri cephe hattı boyunca ilerliyor" diye konuştu.

Rusya'nın Kursk bölgesinde Rus askerlerini taşıyan konvoyun Ukrayna tarafından füzelerle vurulması sonucu 400 askerin hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili Rusya cephesinden yapılan açıklamada "Ukrayna'nın Kursk saldırısına yanıt verilecek" dedi.

GÜVENLİK KONSEYİTOPLANDI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın Rus topraklarına sınır ötesi saldırı başlatmasının ardından Güvenlik Konseyi'ni topladı. Putin başkanlığında toplanan Güvenlik Konseyi'nde Kursk saldırısı ve 7 gündür sınırda devam eden çatışmalar görüşüldü. Putin toplantıda, Ukraynalı askerlerin Rusya'ya girişini değerlendirerek gönderilmeleri gerektiğini söyledi. Rusya'nın Ukrayna saldırısına karşılık vereceğini belirten Putin, sınır bölgesinin daha da istikrarsızlaştırılmaya çalışılacağını aktardı.

"RUS GÜÇLERİ CEPHE HATTI BOYUNCA İLERLİYOR"

Putin toplantıda, "Ukrayna'nın müzakere pozisyonunu iyileştirmeye çalıştığı görülüyor ama sivillere ateş açan insanlarla ne tür müzakerelerden söz edilebilir. Rus güçleri cephe hattı boyunca ilerliyor" diye konuştu.

"400 RUS ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ" İDDİASI

Rusya'nın Kursk bölgesinde Rus askerlerini taşıyan konvoyun Ukrayna tarafından füzelerle vurulması sonucu 400 askerin hayatını kaybettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili Rusya cephesinden resmi bir açıklama yapılmazken saldırı sonrası çekildiği öne sürülen görüntüler büyük yankı uyandırmıştı.

İşte servis edilen o görüntüler:

Putin: Ukrayna'nın saldırısına yanıt verilecek

Putin: Ukrayna'nın saldırısına yanıt verilecek

Putin: Ukrayna'nın saldırısına yanıt verilecek

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Uluslararası İlişkiler Vladimir Putin Güvenlik Ukrayna Ukrayna Güncel Dünya Rusya Rusya Rusya Güvenlik Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Mengele:

Ben suna eminim ki Rusya savasi kaybetmiyecek en son atom bombasi kullanir putini ukrayna zorlamasin

Yanıtla69125
Ebu Huzeyfe:

Zeloş ülkesini yok oluşa götürüyor ! Ukranya yerle bir oldu Rusya zayıflıyor kazanan gene batı blogu !!

Yanıtla19132
Zekeriya aydın:

Gerçek Savaş PC oyunu değil. Her gün yüzlerce asker ölüyor.

Yanıtla1142
Halil Yarbaşı:

Ukrayna'nın askeri bitmek üzere bu son çırpınışları Abd ve Batı silah ve asker yardımı ile ukraynayı ayakta tutmaya çalışıyor Ukrayna halkı emin olun Zelenski,den kurtulmak için fırsat kolluyor

Yanıtla1552
alpay:

şöyle 3-5 milyar insan olmeli sağlam bir savaş çıkmalı

Yanıtla5212
Vatansever:

Alpay da dahilse neden olmasın

17
sade vatandaş:

doğru ilk önce senin gibiler buna dahil olmalı

08
Dağıstan:

Ukrayna Rusya arasındaki intikam salvosunu anlarım da İran'a ne oluyor , İsrail'den imtika için Irak sınırında tatbikata başlamış. Irak'a saldırmasın da , hadi bir sekiz yul savaşı daha

Yanıtla520
Aydın:

Rusya Ukrayna yı bilerek içeri çekiyor ki, esaslı ve vurucu bir saldırıya geçecek... Tıpkı futboldaki taktik gibi... Malesef olan insanlara oluyor. Yunanistan Ege de ABD nin nasıl maşası ise, Ukrayna da Karadenizde aynı.

Yanıtla714
Cihan Yeter:

Comantele buuu

Yanıtla84
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title