Haberler

Ronaldo'nun Hurdasına Servet

Güncelleme:
Abone Ol

Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun hurdaya dönen aracı, süper bir fiyata satılacak.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kaza sonucu hurdaya dönen aracı, ünlü internet açık arttırma sitesi eBay'de satılacak.

Strasbourg'dan bir tamirhane sahibinde bulunan aracın ne kadar para karşılığı satılacağı belirtilmezken, Fransız gazetesi Dernieres Nouvelles d'Alsace'e göre araç 20 bin Euro'ya satılacak. Siteyi yeterli seviyede güvenilir bulmayan satıcı, siteden teminat aldıktan sonra satışa karar verdiklerini açıkladı.

Tamirhane sahibi yaptığı açıklamada, 33 bin Euro civarında bir paraya aldığı aracına açık arttırmada 50 bin Euro veren kişiler olduğunu ifade etti.

Şuan Real Madrid forması giyen Portekizli yıldız Christiano Ronaldo, 8 Ocak 2009'da Manchester Havalimanı yakınlarındaki bir tünelde Ferrari 599 GT marka otomobiliyle bariyerlere çarpmıştı. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan Ronaldo, birkaç saat sonra antrenmanlara katılmıştı.

Ronaldo'nun kırmızı aracının önünün paramparça olduğunu söyleyen emniyet yetkilileri, aracın sol ön tekeri ile birçok parçasının da yola savrulduğunu ifade etmişlerdi

İSPANYA'DA DA KAZA YAPMIŞTI

Portekizli ünlü futbolu Cristiano Ronaldo 2011 yılında da menajeri Jorge Mendes ile birlikte İspanya'da trafik kazası geçirmişti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İspanya Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title