Haberler

Rusya'da bir Kadın 13. kattan düştü, hafif yaralarla kurtuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'da bir kadın 13. kattan düştü, ancak sadece hafif yaralanmalarla hayatta kaldı. Olay, 18 Temmuz'da Novosibirsk'te gerçekleşti ve kadının kendi başına ambulansa yürüyebildiği bildirildi. Düşüşün ardından kadının akciğerlerinde sorun olduğu belirtildi. Kadının hayatta kalması sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kadının tam tıbbi durumu ve düşüş nedeni hala belirsizken, yüksekten düşüşlerin genellikle ölümcül olduğu, ancak bazen şaşırtıcı sonuçlar doğurabildiği belirtildi.

Rusya'da şaşırtıcı bir olay yaşandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir kadının 13. kattan çimenlik alana düştüğü, ancak sadece hafif yaralanmalarla kurtulduğu görülüyor. Videoda kadın, ciddi bir yaralanma belirtisi göstermeden oturmaya çalışıyor.

Olay 18 Temmuz'da Novosibirsk'te gerçekleşti. 22 yaşındaki kadının kendi başına ambulansa yürüyebildiği bildirildi. Bir arkadaşı, "İyi durumda, sadece akciğerlerinde sorun var," dedi.

Görüntü sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 200 binden fazla izlendi. Kullanıcılar kadının nasıl hayatta kaldığı hakkında yorumlar yaptı. Bazıları yumuşak çimenin ve düz düşüşün etkili olabileceğini belirtti.

Kadının tam tıbbi durumu ve düşüş nedeni hala belirsiz. Dr. Demetrios Demetriades'e göre, 18 metreden fazla düşüşler genellikle ölümcüldür ve 24 metreden yüksek düşüşlerden kurtulmak neredeyse imkansızdır.

Bu olay, yüksekten düşüşlerde hayatta kalmanın nadir olduğunu, ancak bazen şaşırtıcı sonuçlar olabileceğini gösteriyor.

Rusya'da bir Kadın 13. kattan düştü, hafif yaralarla kurtuldu

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Novosibirsk 3-sayfa Yaşam Dünya Rusya Rusya Rusya 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

YalancıSavar:

Bahçe toprak yumuşak otlar uzamış düştüğü yer yumuşak yere denbk gelmiş. ama yinede kurtulması mucize denebilir. Allah ın takdiri.

Yanıtla072
yusuf abay:

Günü dolmamış

Yanıtla158
Spectrum:

Allah'ın sevdiği kuluymuş

Yanıtla333
Ahmet Çakır:

orası belli olmaz.Belkide sevmiyor ve dünyada daha çok cefa çeksin diye öldürmedi.Siz ölümü ceza olarakmı görüyorsunuzda Allahın sevdiği kul diyorsunuz.

627
o. kara:

Allah'ın sevmedıgı bır kulu olup da tövbe etmek ıcın Allah O'na son bır fırsat daha vermıs de olabılır. Allah, ayrıca bu kişi Rus ise,Onlar, genelde üçlemeye ınanan Hrıstıyanlar oldugu ıcın orada, o yuzden, olasılık olarak, bu kadın da bunlardan bırı ıse, kesınlıkle cehennemı boylayacak, hem de sonsuza kadar orada yanacak, kesınlıkle boyle olacak. Çünkü Onlar üçleme ile aslında tek ve bir olan Allah'a şirk kostugu ıcın boyle olacak sonu, ayetlerın mealinde dırek yazıyor.

17
cavit dogan:

Kadın düştüğünde vücudunun bütün hatları aynı anda zemine değdi buda zeminin yumuşak olmasıyla birleşince mucize gerçekleşmiş. Zeminde kadının şekli oluştu ve zıpladı o detay enteresandı. Eğer intihar amaçlı bir düşme değilse o korku bile bünyeye zarar verir. Allah'ın bir mucizesi bu..

Yanıtla312
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title