Haberler

Rus hapishanesinde isyan: Mahkumlar görevlileri öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'nın Volgograd bölgesindeki bir hapishanede isyan çıktı. Sosyal medyada yayınlanan korkunç görüntülere göre hapishane müdürü ve görevlilerin rehin alındığı belirlendi. Ayrıca bazı görevlilerin ise mahkumlar tarafından öldürüldüğü görüldü.

Rus medyasında yer alan haberlere göre, Volgograd bölgesindeki hapishanede bazı mahkumlar isyan çıkardı. Disiplin komisyonu toplantısı sırasında çıkan isyanda ölü ve yaralıların bulunduğu ifade edildi.

MAHKUMLAR GÖREVLİLERİ ÖLDÜRDÜ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde hapishane müdürü ile bazı görevlilerin rehin alındığı belirtildi. Aynı zamanda yayınlanan korkunç görüntülerde bazı görevlilerin mahkumlar tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. İsyanı terör örgütü DEAŞ mensuplarının gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

Kaynak: AA / Dünya

Volgograd Güvenlik 3-sayfa Dünya Hukuk Rusya Rusya Terör Rusya Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Birşey demedimki:

İslam dini bu görüntüler ile yine kan kaybetti, yine terör dini yaftası yedi.. Üzücü...

Yanıtla1744
Bartuhan:

Böyle Müslümanlık olmaz, Müslüman masum kişileri öldürmez diyeceksiniz çok haklısınız gerçekten öyle, ama şu var bu öldürdükleri görevliler bunlara içerde rahat vermemiş namaz kılmalarına kuran okumalarına bütün ne varsa ellerimden almışlar bunlarda böyle yapmış ama ne olursa olsun çok yanlış şimdi bunların yüzünden Rusya’da yaşayan bütün müslümanlar zan altında kaldı

Yanıtla73
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title