Haberler

Rusya'nın Harkiv'e düzenlediği saldırıda 7'si çocuk 47 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'nın Ukrayna'nın Harkiv bölgesine düzenlediği saldırı sonucunda 7'si çocuk 47 kişi yaralandı. Saldırıda büyük çaplı yıkım meydana geldi ve çok sayıda yangın çıktı. Ukrayna acil servis ekipleri, enkaz altından 3 kişiyi kurtardı.

RUSYA'NIN, Ukrayna'nın Harkiv bölgesine düzenlediği saldırıda 7'si çocuk 47 kişi yaralandı. Ukrayna acil servis ekipleri, 3 kişinin enkazdan çıkarıldığını duyurdu.

Rusya, dün akşam saatlerinde Harkiv'e füze saldırısı başlattı. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, saldırı sonucu büyük çaplı yıkım olduğunu ve çok sayıda da yangın çıktığını belirtti. Saldırıda sivil altyapı tesisleri, konutlar, bir postane, mağazalar, bir spor kompleksi, bir alışveriş merkezi ve arabalar isabet aldı.

Ukrayna acil servisi, saldırı sonucu 7'si çocuk 47 kişinin yaralandığını, enkazdan da 3 kişinin kurtarıldığını belirtti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Acil Servis Acil Durum Güvenlik Ukrayna Harkiv Güncel Dünya Çocuk Rusya Güvenlik Acil Durum Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title