Haberler

Rusya'nın Sumy Bölgesine Saldırısı: 3 Ölü

Güncelleme:
Abone Ol

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın Sumy bölgesine düzenlediği hava saldırısında biri çocuk olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yaralılar için gerekli yardımın sağlanacağı bildirildi.

UKRAYNA Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın Sumy bölgesine düzenlediği saldırıda biri çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Rusya, dün gece Ukrayna'nın Sumy bölgesine hava saldırısı düzenledi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki, bu saldırılar Sumy'de bir çocuk da dahil olmak üzere üç kişinin hayatına mal oldu. Ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Ayrıca yaralılar da var ve herkese gerekli yardım sağlanacak. Tüm kurtarma hizmetleri devreye sokuldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler İnsan Hakları Politika Güvenlik Ukrayna Dünya Çocuk Rusya İnsan Hakları Güvenlik Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title