Haberler

Rusya, Ukrayna'nın Kryvyi Rih kentini füzeyle hedef aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'nın Ukrayna'nın Kryvyi Rih kentini füzeyle hedef alması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olayın ardından arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

RUSYA, Ukrayna'nın Kryvyi Rih kentini füzeyle hedef aldı. Ukrayna acil servisi, füzenin kentte bulunan 4 katlı bir binaya isabet ettiğini, 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi'nden (DSNS) yapılan açıklamada, "Kryvyi Rih. Düşman saldırısında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Acil servis ekipleri 5 kişiyi kurtardı. Gece yarısı bir düşman füzesi otele isabet ederek dört katlı binayı kısmen tahrip etti. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmekte olup, enkaz altında 2 kişinin daha mahsur kalmış olması muhtemeldir. 6 dükkan, 4 apartman bloğu ve 8 araba hasar gördü" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Acil Durum Güvenlik Ukrayna Güncel Dünya Rusya Güvenlik Acil Durum Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title