Haberler

Rüyalar Gerçek Oldu! Daenerys Targaryen'in Benzeri Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Tüm dünyanın konuştuğu bir dizinin başrol oyuncularından biri olan Daenerys Targaryen'ın tıpatıp aynısı bulundu. Benzerliği ile dikkat çeken kız şimdiden fenomen oldu.

Dragonların annesi, gönlümüzün kraliçesi Khaleesi'mize benzerliğiyle dikkat çeken genç kız, birkaç gündür sosyal medyanın göz bebeği. Artemis Faye ismindeki bu genç kadınla ilgili, benzerliği kadar dikkat çeken bir başka detay daha var; iş arkadaşları ve çevresindekiler ona bu benzerliği söyleyene kadar Game of Thrones'un g'sini bile duymamış olması.

ŞİMDİDEN FENOMEN OLDU

Tüm dünyanın konuştuğu bir dizinin başrol oyuncularından birine dikkat çekici derecede benziyorsanız, bir internet fenomenine dönüşmemeniz mümkün değil. Artemis Faye isimli genç kadın da Game of Thrones'un Daenerys Targaryen'ine olan benzerliği sayesinde birkaç gündür sosyal medya spotlarının altında.

'BEN KİME BENZİYORUM' DİYE MERAK ETMİŞ

Çevresindeki kişiler ve iş arkadaşları kendisine bu benzerliği söyleyene dek Game of Thrones'tan bihaber olan bu hanım kızımız, yahu ben kime bu kadar benziyorum diye merak etmiş olacak ki diziyi izlemeye başlamış, kısa sürede de sıkı takipçisi olup çıkmış.

Bugünlerde Amerika'da cosplay etkinliklerine Khaleesi kostümüyle katılan Artemis Faye'ye pek çok kişi gelip kendisini Reddit'te ve Tumblr'da gördüklerini söylüyorlarmış. Bir süre sonra sokakta yürürken bile insanlar yanına gelip bu benzerlikten bahsetmeye başlamışlar. Faye'nin bu durumdan şikayetçi olduğunu söylemek zor, zira yaptığı açıklamada bunu oldukça havalı bulduğunu söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daenerys Targaryen Game of Thrones Dünya Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

siirtli:

nerensi benziyor ben anlamadım.

Yanıtla121
GoT Mobil-IOS:

Göz var nizam var bu kadın mı benziyor? Utanmadan bir de tıpatıp aynısı yazmışsınız...

Yanıtla113
drk:

benzetenler şaşı sanırım ha ha haaa

Yanıtla013
mali:

benzetenlerin göz tedavi masraflarını üstlenicem.

Yanıtla012
xxxxx:

Hicte benzrmiyor

Yanıtla012
ebuş:

off saçı benziyor sadece saçmalayın ya diger bayan burun küçük mini mini bu kızın kocaman hiç benzemiyo haber olsun diye haberr :)

Yanıtla011
Adınızı Yazın:

hiç alakası yok

Yanıtla110
Osman OrhanogluMobil-IOS:

Hayalini kuruyordum bu sarının ikincisi için. Sonunda gerçek oldu. Bunumu duymak istiyorsunuz. La bi gidin ya. Haber yapın. Canınız sıkılıyorsa neyse ramazan ayı …

Yanıtla28
Adınızı Yazın:

ne alaka yaaa :D

Yanıtla36
SAMİMİ BİR ADAM.:

Ya siz körsünüz ya da ben körüm. Ulen sizin mantığınıza göre o zaman bana da sarı bi peruk giydirin bende tıpatıp benziyorum o karıya.

Yanıtla09
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title