Haberler

    Sağlam Dişleri Çeken Sadist Dişçiye 8 Yıl Hapis

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Fransa'da 100'den fazla hastasının sağlam dişlerini çekmek ve diş etlerini parçalayıp çene kemiklerini kırmakla suçlanan diş hekimi, sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    Chateau-Chinon adlı kasabada muayenehanesi bulunan 51 yaşındaki Nierop, yerel basında "Korkunç Dişçi" olarak tanımlanıyordu.

    MESLEKTEN MEN EDİLDİ

    Meslekten men edilen Nierop, ayrıca 10.500 euro para cezasına çarptırıldı. Nierop ilk şikayetlerden sonra Kanada'ya kaçmış ve 2014'te Fransa'ya iade edilmişti. Nevers kasabasında görülen davada, Nierop'un bazı hastalarının çene kemiklerinin kırıldığı ve ağızlarında geçmeyen apseler oluştuğu belirtildi.

    Hastalarına sadistçe davranmakla suçlanan Van Nierop, 120 kişinin şikayeti üzerine Haziran 2013'te gözaltına alındı.

    Ancak Nierop aynı yıl Aralık'taki duruşmasınden önce ülkeyi terk etti. Fransa Hükümeti'nin hakkında uluslararası yakalama emri çıkarttığı diş hekimi Kanada'nın New Brunswick eyaletine bağlı küçük bir kasabada yakalandı.

    BBC Paris muhabiri Hugh Schofield, Nierop'un birçok kişinin "kabusu" olduğunu söylüyor. Muhabirimiz, kasaba halkının başlangıçta çalışkan, güleryüzlü, büyük bir köpeği olan ve puro içen Nierop'u çok sevdiğini, ancak sonra havanın değiştiğini söylüyor.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Fransa Kanada Dünya Yaşam Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (4)

    m:

    hanım ve diş yaptırdım dişlerimizi yapan zat mahvetti saglam dişi çekti dişçilerin bir odası varmış şikayet ettim dişçiyi haklı çıkardı 2 3 diş hekimine gittim doktor hatası diyor bunların odası kendi doktorunu haklı çıkarıyor bu diş hekimler odası sadece kandırmaca odada kayıtlı olan doktor devamlı haklı

    Yanıtla226
    METİN:

    lanet herif allah belanı versin

    Yanıtla011
    EREN:

    FRANSIZMI YAPMASI NORMAL

    Yanıtla19
    vatan sever:

    türküyeye gelsin

    Yanıtla06
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title