Haberler

Sakar Damat Adayı, Evleneceği Kadını Kaçırmak İsterken Hastanelik Etti, Görüntüler Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'da evleneceği kadına kız kaçırma kurgusu hazırlayan sakar damat adayı, kadını arabaya taşırken iki kez düşürdü. Gelin adayı hastanelik olurken, o anların görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

Rusya'da evleneceği kadına bir grup arkadaşı ile 'kız kaçırma' kurgusu hazırlayan damat adayının sakarlığı, gelin adayını hastanelik etti. Damat adayının arkadaşlarının kayda aldığı görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

KAÇIRMAYA ÇALIŞIRKEN AYAĞI TAKILDI

Olay, Rusya'da bulunan Kuzey Osetya Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Vladikavkaz'da meydana geldi. Damat adayının arkadaşlarının kayda aldığı görüntülerde, gelin adayının bir arkadaşıyla beraber olaydan habersiz bir alışveriş merkezine doğru ilerlediği görülüyor.

Yanındaki arkadaşının da olaya dahil olduğunu bilmeyen kadın, alışveriş merkezine girmek üzereyken damat adayı tarafından üzerine beyaz bir örtü atılarak kaçırılıyor, fakat damat adayı, kadını arabaya taşımaya çalışırken ayağının takılması sonucu iki kez düşürüyor.

TALİHSİZ KADININ BURNU KIRILDI

İki kez düşürüldükten sonra arabaya bindirilen kadının yüzünden yaraladığı; hastaneye kaldırılan kadının burnunun kırıldığı belirtildi. Görüntüler ise kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Cinsellik 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

Ff:

Süper mal

Yanıtla4204
Termeli:

Aynen

3101
Artvinli:

Aynen kardeş

2100
adınızı yazun:

ARTVİNLİ SEN MALMISIN LA TEMEL DE ÖYLE

10
fener 3-2:

aynen moruk

00
Vanly:

Mallığın master yapmış hali.

Yanıtla221
Ahaha:

Evlenmeeeee bu adamla yola çıkılmaz

Yanıtla022
Bir dost:

Zararın neresinden dönülse kâr, o sakar adamla evlenme sakın!

Yanıtla116
HAYRİ:

kızı mundar etmişsin yazık

Yanıtla312
Özgür:

Yinmezmi yani:)))

00
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title