Haberler

ABD'de akılalmaz olay! Otomobilden elinde silahla çırılçıplak inen kadın, sürücülere rastgele ateş açtı

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de San Francisco-Oakland Köprüsü'nde trafiğin yoğun olduğu saatte bir anda aracından çıplak şekilde inen kadın dehşet saçtı. Elindeki silahla çevredeki sürücülere rastgele ateş açan kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.

ABD'de aracından çıplak şekilde inen kadın, akan trafiğin ortasında sürücülere silahla rastgele ateş açtı. Korku dolu anlar, polisin kadını gözaltına almasıyla sona erdi.

ÇIPLAK ŞEKİLDE ARACINDAN İNDİ

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Salı günü San Francisco-Oakland Bay Köprüsü'nde bir kadın dehşet saçtı. Akan trafikte bir anda aracından çıplak şekilde inen kadın, diğer sürücülere bağırmaya başladı.

SÜRÜCÜLERE RASTGELE ATEŞ AÇTI

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında aracına geri binen kadın, otoyol gişesinde bu sefer terör estirdi. Aracından yeniden inen kadın, elindeki silahla çevredeki sürücülere rastgele ateş açmaya başladı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çıplak kadını gözaltına alındı. Olay nedeniyle duran trafik bir süre sonra normal seyrine dönerken, kadın hastaneye götürüldü.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

San Francisco Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title