Haberler

Son Dakika! Endonezya'da iç hat seferi yapan yolcu uçağı denize düştü

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika! Endonezya'da iç hat seferi yapan bir yolcu uçağı kalkıştan 4 dakika sonra ciddi bir irtifa kaybı yaşadı ve kısa süre sonra kule ile irtibatı kesildi. İçinde 59 kişinin bulunduğu uçağın düştüğü kesinleşti.

Sriwijaya Air'e ait Boeing 737-500 tipi yolcu uçağının kalkışından 4 dakika sonra çok ciddi irtifa kaybettiği belirtildi. Havalandıktan kısa bir süre sonra 10 bin feet'e çıkan uçak, aniden yavaşlayarak 250 feet'e kadar düştü. Ardından ise 59 kişinin yer aldığı uçaktan gelen veri akışı kesildi.

Son Dakika! Endonezya'da iç hat seferi yapan yolcu uçağı denize düştü

CAKARTA'DAN HAVALANMIŞ

Yerel medyanın aktardığına göre uçağın Batı Kalimantan bölgesindeki Pontianak'a gitmek üzere Cakarta'dan havalandığı belirtildi.

Son Dakika! Endonezya'da iç hat seferi yapan yolcu uçağı denize düştü

ENKAZDAN İLK GÖRÜNTÜLERE ULAŞILDI

Denize düştüğü öğrenilen uçağın ilk bulunduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, uçağın enkazından parçaların görevliler tarafından çıkarıldığı anlar yer alıyor.

Son Dakika! Endonezya'da iç hat seferi yapan yolcu uçağı denize düştü

2018'DE DENİZE DÜŞEN UÇAKTA 189 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Endonezya'da Lion Hava Yollarına ait "JT 610" sefer sayılı Boeing 737 Max 8 tipi uçak, 29 Ekim 2018'de Cakarta'dan Sumatra Adası'ndaki Pangkal Pinang şehrine gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra denize çakılmıştı. Kazada, 189 kişi yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Boeing 737 Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Merkür:

Uçak düştüğü zaman bilin ki bir yerlerde deprem olacak

Yanıtla449
ne alaka:

mal

724
Platün:

Ne alakası var geri. . .

410
İHTİMAL:

Depremle bağlantısı bir ara araştırlıyordu

01
The barbarıan:

Olur böyle şeyler.

Yanıtla373
ANTI BARBARİAN:

Merhametsiz birine ben INSAN demem.

04
ATILLA:

Ailenden birileride kazada ölürse, öyle dersin ozaman.

03
FB 34:

Yine Boeing Max

Yanıtla194
Kağıt toplayıcısı:

737 max lar hatalı olduğu kabul edilerek tamamen seferlerden kaldırılması lazım. Bu kaçıncı kaza. Yazılımla uçururuz dendi uçaklar düştü. Yazılım güncellemesi yapıldı artık düşmeyecek dendi ama halen insanlar ölüyor. Boeing daha fazzla kar yapacak diye insanların anaların babaların çocukların ölmesi gerekmiyor. Bu uçaklar tüm dünyada yasaklanmazsa tüm havayollarına olan güven sarsılır. 737 max olan bir uçuştan asla bilet almam.

Yanıtla216
Kağıt toplayıcızı:

bu 737 500 müş. Bu durumda tüm 737 lerin riskli olduğu ortaya çıkıyor. Hatalı ve kazaya sebebiyet veren sicili bozul tüm uçaklar kaldırılmalı. Hiçbirşey insan hayatından önemli değil.

06
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title