Haberler

TikTok videosu çektiği sırada tren çarpan fenomen, hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Pakistan'da 17 yaşındaki genç fenomen, tren raylarının kenarında TikTok videosu çekmek istedi. O sırada gelen treni fark etmeyen genç, feci şekilde hayatını kaybetti. Trenin gence çarptığı anlar ise arkadaşının kamerasına yansıdı.

Dünyada trend haline gelen sosyal medya merakı zaman zaman can alıyor. Pakistan'da yaşanan korkunç olay ise bu merakın bir kanıtı oldu.

ARKADAŞININ KAMERASINA YANSIDI

Pakistan'ın Rawalpindi kentinde, rayların kenarında yürüdüğü sırasında TikTok uygulaması için video çeken Hamza Naveed adlı genç fenomen trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Trenin Naveed'e çarpma anları ise videoyu kaydeden arkadaşı Raja Rafaqat Zaman'ın cep telefonuna yansıdı. Kaza sonucu olay yerine giden sağlık ekipleri, Naveed'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Naveed'in cenazesi Rawalpindi'daki kabristanlığa defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Rawalpindi Pakistan 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

ibramm:

kameraya çeken geri zekalı uyarmamışmı arkadaşını tren geliyor diye ineklere tapa tapa inek olmuşlar

Yanıtla1638
AZCIK BİLGİ:

İneklere Pakistan''da değil, Hindistan''da tapıyorlar ama yine de sen bilirsin kardeş.

350
inege hindular tapar:

pakistanli musluman kardeslerimiz degil

01
mehmet:

tiki bilmem de tok iyi olmuş

Yanıtla513
can:

Arkadaşı alkışlıyoruz, sen ölmedin yüreğimizin tiktokçususun, (tren iyi tiktoklamış :)

Yanıtla37
SEKOCAN:

ECEL

Yanıtla28
ilginç:

benim anlamadığım arkadaşı neden uyarmıyor, trenin geldiğini söylemiyor.

Yanıtla16
İSİMSİZ:

Çocuk trenin sesini duymamış mı ya da duymadıysa çeken arkadaş niye uyarmamış ki?

Yanıtla06
Mehmet üstün:

Lisedeyken tren rayların da yürüyordum, arkadaşım da rayların dışın da. İkimiz de treni farketmedik. Akşamdı ışığından farkettik son an da, siren sesini bile duymadık ikimiz de sağa sola kaçtık. Sesi nasıl duymakdık hala anlamadım. Raylar da sakın yürümeyin, oynamayın. Dalıp gidiyor galiba insan. Arkadaşa da Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum. Galiba trenin yanın da yürürken video çekmek istediler ama önün de ki çıkıntı dan haberleri yoktu. Raylara yaklaşmayın. Hem zemin geçitler de tren yoksa da durun kontrol edin, rayların ortasın da duraklamayın.

Yanıtla06
nsrn:

dünyadan bir salak eksildi

Yanıtla32
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title