Haberler

Suriye'de peş peşe depremler! Sarsıntı 4 ilimizde de hissedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Suriye'nin Hama şehrinde 3 dakika arayla 5,2 ve 4,2 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Deprem, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te de hissedildi. AFAD'ın açıklamasına göre deprem, Hatay'ın Yayladağı ilçesine 119.90 km uzaklıkta ve 7.16 km derinlikte oldu. Deprem sonrası herhangi bir can kaybı ya da maddi hasar bildirilmedi.

Hatay'ın Yayladağı ilçesine yaklaşık 120 kilometre mesafede bulunan Suriye'nin Hama şehrinde 3 dakika arayla 5,2 ve 4,2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te de hissedilen depremle ilgili şu ana kadar can kaybı ya da maddi hasar bildirilmedi.

4 İLİMİZDE HİSSEDİLDİ

Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 13.15'te Suriye, Salamiyah, Hamah'ta 5.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem, Hatay'ın Yayladağı ilçesine 119.90 km uzaklıkta meydana geldi. Depremin derinliği 7.16 km olarak açıklandı.

4.2'LİK BİR DEPREM DAHA

4,2 büyüklüğünde bir depremden yaklaşık 3 dakika sonra, saat 13.18'de Suriye, Salamiyah, Hamah'da meydana geldi. Depremin derinliği 7.1 km olarak kaydedildi.

Suriye'de peş peşe depremler! Sarsıntı 4 ilimizde de hissedildi

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Dünya

Doğal Afetler Gaziantep Yayladağı Şanlıurfa Deprem Deprem Suriye Suriye Yaşam Kilis Dünya Hatay AFAD Suriye Deprem Doğal Afetler Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

masteng aston:

Yilbasini kutladilar acildilar normal

Yanıtla174
Faruk Çelik:

Bir de depremzede olup gelmeyin sakın.

Yanıtla34
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title