Haberler

Suudi Kral'ın Ölümü Sonrası Ürdün'de 40 Gün Yas İlan Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın vefatı dolayısıyla Ürdün'de 40 gün yas ilan edildi.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz Al Suud'un vefatı dolayısıyla Ürdün'de 40 gün yas ilan edildiği bildirildi.

DESTEK MESAJI VERDİ

Ürdün Kraliyet Divanı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kral İkinci Abdullah'ın emriyle ülke genelinde bugünden itibaren 40 gün yas ilan edildiği belirtilerek, Suud ailesine başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Ürdün Kralı İkinci Abdullah'ın, bu zor ve üzücü günde Suudi Arabistan yönetimi ile halkının yanında olduğu kaydedildi.

KRAL, DAVOS'TAN GERİ DÖNÜYOR

Açıklamada, Kral İkinci Abdullah'ın, cenaze törenine katılmak için İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu'nu (WEF) yarıda kestiği aktarıldı.

Suudi Arabistan Krallık Divanı'ndan yapılan açıklamada, 3 haftadır tedavi gördüğü hastanede vefat eden 91 yaşındaki Kral Abdullah'ın cenazesinin, bugün ikindi namazından sonra Riyad'da defnedileceği bildirilmişti.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Abdulaziz Al Suud Dünya Ürdün Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

sömürücü sistemin taşı:

böyle insanlar hakkında allah rahmet etsin denmez. zira menfaati için kim bilir ne kadar insanı ezmiştir. kabir azabıyla inlesin. .

Yanıtla132
ahmettt002:

ALLAH BUNLARA BİLİDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLA BUNLARIN İSRFLARIYALA BİNLERCE İNSAN KARINI DOYARDI . . . . . . . . . . . . . .

Yanıtla015
HDMobil-ANDROID:

Türkiye'ye yaptığı 2 günlük ziyarette bir kaç uçak dolusu kıyafet ve hizmetçi ile gelmişti. Bugün de sadece kefen ile çok uzun bir yolculuğa çıkıyor. insanlar hayatta iken niçin bu hesapları yapmazlar.

Yanıtla012
mukomobilWeb@haberler.com:

Misirda 40 hafta İsrail ve ABD de40 yil yas ilan edilsin ozaman

Yanıtla011
Yürekli:

REKORU ERDOGAN KIRAR 41GÜN

Yanıtla19
........gercekler........Mobil-ANDROID:

bu adam ve bunun gibi insanlara yani sözde Müslüman olanlara ama ABD ye ve IRAIL ye yalakalık yapan hatda yanında yer alıb müslümanların ölmesine göz yumanın Allah rahmet eylesin denmez.

Yanıtla08
KAWAMobil-IOS:

Emperyalıstler çok üzülmüştür. Bır yalakaları gebermıstır.

Yanıtla08
Adnan oktarMobil-IOS:

Nie ki adamın kime faydası varki

Yanıtla17
ARAS1:

ANIRA ANIRA GEBERMİŞTİR, KÜÇÜK ŞEYTAN.

Yanıtla08
celikMobil-ANDROID:

Bu Dunya sana da kalmadi Amerikan usagi !!!

Yanıtla17
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title